reklama

Ovocny krem do dorty


reklama

Ahojte šikulky! prosim vas o radu ...peciem tortu na objednavku a ta teta chce aby krem do torty nebol moc maslovy ale ovocny a taky pudingovy....pudingovy viem ale bojim sa ze ked to dam aj s ovocim tak to vytecie ...vie mi niekto poradit ako mam tortu naplnit ovocim a nemaslovym kremom??? alebo mi dat nejaky dobry recept na nejaky krem bez masla spojeny s ovocim? Plačem Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Daducha, Ne, 23. 01. 2011 - 14:15

Ahoj,

ja by som volila medzi trasenym kremom alebo jogurtovym.Oba su osviezujuce a bez masla.
Traseny mne najviac chuti s ananasom, no velky uspech ma aj s broskynami.
Jogurtovy som teraz naposledy robila s lesnou zmesou.Najprv som korpus potrela visnovym frutafilom, tak dala plnku a na to tu lesnu zmes.Davala som ju zmrazenu,len som to obalila v troske praskoveho cukru,predsa len je to kyslejsie ovocie.A vôbec netiekla, super to vsetko drzalo Slnko

ahoj nom urcite by som zvolila tvarohovu s ovocim , nenormalne jedla , ziadne maslo a vybornaaaa....kto okostoval veeelmi chvalil, 2 nizkotucne tvarohy,2 slahacky DR.Oetker 2 vanilkove cukry, 150g cukru + jeden zelatinovy stuzovaz DR. Oetker. Tvaroh vymiesat s cukrom, a vanilkovym cukrom pridat vyslahane slahacky v 200ml mlieka a stuzovac podla navodu, nechat v chlade postat do druheho dna a potom tou plnkou uz len plnit, je vyborny s hocijakym ovocim a ked sa prida este dzem...mnam! Skus bude im isto chutit Vyplazený jazyk

Janka.M, Ne, 23. 01. 2011 - 14:19

Ak nebude torta poschodová, skúsila by som dať šľahačkovú plnku, ale v každom prípade so stužovačom a ovocie nadrobno nakrájať- ak bude z konzervy poriadne nechať stiecť šťavu. Ak ju budeš poťahovať, kraje urobiť tak či tak maslovou plnkou. To je môj názor, skúsenejšie babenky Ti poradia možno niečo iné. Úsmev

anikvet, Ne, 23. 01. 2011 - 14:27

Dakujem babenky...ja som rozmyslala nad tvarohovou nieco take ...ale neviem ako to spravim ...ma to byyt zatvorena kniha a budu tam 4 platy a 3 kremyy na sebe tak sa bojim to dat vsetko nasbea ! myslite ze to udrzi?? Smútok

Sisja, Ne, 23. 01. 2011 - 14:44

Ja som našla tu na stránke recept na výborný tvarohový krém : uvar si 2 zlaté klasy v 0,5 l mlieka s vanilkovým cukrom a po vychladnutí zmiešaj s 0,5 kg tvarohu a 1 maslom. Cukor podľa chuti. Robím ho s ovocím - jahody, ananás, broskyne, do väčšej torty /napr, torzo/ som robila z 1,5 dávky, je naozaj výborný Slnko

dagaz, Ne, 23. 01. 2011 - 15:55

ja som robila tvarohovy s jahodami...prudko jedly:)))))) pol kila tvarohu zmiesat s cukrom dla chuti....pridame kyslu motanu,zosmotany na slahanie spravime lahacku ktoru pridame k tvarohu...a prilejeme (do 200 ml mlieka jeden sacok zelatiny...nechat rozpustit)....varechou premiesame a pridame ovocie....v torte krasne drzi a je mnam..mnam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama