áno ,voľakedy sa to varilo aj som už na to veru zabudla je to dobre ale džúsom som ešte nerobila nerobila hm ale teoreticky aj môže ísť no vyskúšaj potom daj vedieť ako to chutí či je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno ,voľakedy sa to varilo aj som už na to veru zabudla je to dobre ale džúsom som ešte nerobila nerobila hm ale teoreticky aj môže ísť no vyskúšaj potom daj vedieť ako to chutí či je
S džúsom sú ovocné plnky najlepšie, aj ananásovú robím tak, že puding varím s džúsom a nie s mliekom. Samozrejme, môžeš použiť aj 50%, ale najlepší je 100%. Nech sa darí
Dakujem .A môže ist tento krem aj pod K2? a puding môže ist do toho ananasoveho aj zlaty klas alebo aky ?
Pod poťah nemôže ísť nič ovocné, bude ti to tiecť.
Je jedno, či použiješ zlatý klas, alebo vanilkový puding, na jahodovú plnku môžeš dať aj jahodový puding...keď je krém už vyšľahaný aj s maslom, opatrne zamiešaj ovocie(kompót, alebo iné...)
A keby som normalne naplnila s ovocnym kremom a potom boky torty potrela vyslahanim maslom a s cukrom ? Ovocne kremy som este nerobila tak preto sa pytam.
...presne tak ako píšeš
Ovocné plnky len so 100%-džúsom (šťava z kompotu je aj tak len presladená cukrová voda)
Ahojte.Máte už skúsenosť s tímto kremom?400 ml jahodovej šťavy (z kompótu alebo džúsu), 1 pudingový jahodový prášok, 1 lyžica polohrubej múky, 150 g mletého cukru, 250 g masla.A môže tam
Íst aj 50% džús jahodovy ? Ďakujem.