čokolada
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja robim parizsky len slahacka+cokolada takze podla mna mozes, percent ma podla mna dost, len zalezi aj aku slahacku pouzivas...
akus sparvit len trosku - 2 deci slahcky a 1 cokoladu a uvidis co to spravi
drzim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neboj sa toho kludne mozes robit co len chces..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ju mam tiez pouzivam do kremov,alebo na vrch kolacov,tiez som s nou skusala chocotransfer.Je fajn
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Dievčata,dostala som čokoladu z Rakuska 42% ,400g Clever.Raz som miekde čitala,že je vyborna,ale neviem,nemam s tym skusenost kde ju použit.Možem ju dat do šlahačky namiesto kakaa ked budem robit falošny parižak?Je vraj velmi husta...Poradte mi.VDAKA