Nizky korpus
Pozrite si aj
Keď pečieš roky stále ten istý korpus v tej istej forme, tak príčinou môže byť aj rúra, ale aj múka. Ja som asi pred pol rokom piekla medový krémeš, koláč, na ktorom nie je čo pokaziť a nemala som múku, z ktorej ho robievam, ale som kúpila v c..p je...te. Skoro som zinfarktovala, potom som čítala aj tu, že zmenili dodávateľa, ale ty sa to nedozvieš, lebo na obale je znak obchodného reťazca. Inak ti poradiť neviem, nedávaš veľa kypriaceho prášku? Vtedy cesto vybehne a po vybratí z rúry padne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som nechcela verit,ze aj mukou,ale teraz mam taku zlu muku,je ten korpos ako zganec, je zltasty,hoci vajicka su blede,viem ,ze vajcom to nie je,ta muka je nejaka nekvalitna,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No to čo je za značka veď povedz aby sa to všetky dozvedeli veď ak to takto bude pokračovať tak to možeme pomaly všetky zabaliť. Kúpiš múku za tú istú cenu-teda drahú,oni si tam namiešajú samé éčka lebo je to pre nich lacnejšie a samozrejme pre teba drahšie pretože musíš nanovo šľahať alebo dorábať korpusy aby si mala požadovanú výšku.Daj značku aby sa to vedelo.Svine výrobcovia si predsa nebudú miešať ako chcú!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som mala ten istý problém a bolo to múkou. Bola to múka z Jednoty...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja som mala múku z Jednoty, už to tu kľudne napíšem, ten medový krémeš robím sto rokov a nikdy som nemala problém s prenesením cesta na plech a z tejto múky sa mi to neskutočne trhalo, normálne to nedržalo pokope. Našťastie tortu som sa z nej piecť neodvážila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo moze byt aj to ze pouzivas male vajcia. vlastna skusenost pouzivaj velkost L a popripade vetsie M
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby ste zlaté, už som si myslela, že som neschopná upiecť korpus Aj ja som mala rovnakú múku, teraz skúšam "klasické" značky, bez prívlastkov supermarketov. Krásne pečenie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, mám problém s korpusmi.
V poslednej dobe sú veľmi nízke, neviem či mi pečie zle rúra alebo kde robím chybu, ale výsledok je zlý. Po upečení mám korpus menší ako bolo cesta. Akoby múka nemala lepok. Robím štandardné recepty na klasickú piškótu. A to potrebujem korpusy na tri torty,
Mali ste aj vy takýto problém, viete poradiť? Ďakujem Všetkým krásne pečenie a nech sa Vám darí lepšie ako mne 