tri torty na sebe, korpusy blede a kakaove, krem karamelovy (karamelovy puding, maslo a salko) a falosny pariz (slahacka, coko, maslo), banany, dzem marhulovy a ceresnovy, potah mmf, vystuzene poschodia, aj cez stred, aj tak bola nie velmi stabilna - uzka a vysoka
PS1: hlupo som robila vystuzenie - zapichla som do torty a odstrihla zarovno s tortou. mala som vybrat prvu spajlu a podla nej nastrihat vsetky vysky rovnako, lebo aj milimetre robia vela
PS2: na "I" som si davala pozor, nech ho nedam opacne, ale "O" som si vsimla, az ked som to dala zaschnute na tortu - tien je napravo... co uz
PS3: po usmerneni od manzela som 70° prerobila na 70%

Komentáre
paráááááááááda
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
