náhrada prášku sugarveil

Vedeli by ste mi niekto, prosím Vás, poradiť, či existuje nejaká "domáca" alternatíva, ako vytvoriť krajku bez sugarveilu alebo magic decoru? Samotná forma sa mi zdá už dosť veľká investícia a nerada by som ešte kupovala nejaké hmoty do toho Váľam sa od smiechu po podlahe Máte nejaký recept? Ďakujem za pomoc Úsmev

Kategória: 

Podkategória: 

Ak by bola, daj nam, prosim, vediet...my, zanietene cukrarky, tiez rady usetrime Chichocem saSlnko

pozerala som na nete, zatiaľ som nič nenašla, ale tak verím tomu, že by niečo mohlo existovať, keď som pozerala to zloženie sugarveilu Úsmev napríklad väčšina z nás začínala s domácou poťahovkou, tak dúfam, že aj toto sa nejako inak dá vyrobiť Chichocem sa

ja som rozmyslala nad roztopenymi cukrikmi MMF mozno len trosku dodat cukru,aby neboli velmi lepkave a roztriet na podlozku.neviem to je len napad Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

Chichocem sa zuzy, ja som ešte krajku nerobila, ale pri experimentoch by som rozmýšľala nad niečím okolo želatíny Mrkám ale verím tomu, že na niečo prídete... ObjímamZlomené srdceObjímam

presne nad tymto som aj ja rozmyslala Úsmev

ja som to s marschmalow skusala a vyzeralo to celkom slubne . Dala som len cukriky a trosku cukru pekne som to roztrela ale potom ako som vyberala este trosku teple zacala krajka tvrdnut a vobec sa nedala ohybat. Tak potom s toho nic.Skusila som aj ciste marsmalow roztopit a este horuce som sa to tam snazila natriet ale sa mi to taaaahalo az nakoniec sa mi to cele nalepilo na spachtlicku Smútok Takze az sa mi to raz podari dam vediet Chichocem saChichocem sa

raz tu bolo foto - tortička s krajkou sugarveil, ale bola to biela čokoláda ( písala kočka,ktorá to robila). Skúšala som na niekoľko krát, ale som akási nešikovná. Nešlo mi to. Neviem akú čokoládu použila. Ja som len tou obyčajnou. Aj som rozmýšľala či to ešte také teplé málo ochladené dať na tortu, ale bála som sa, že pokazím tortu. A zákazník mál prísť o hodinku Hambím saHambím sa

a co tak zriedit marcipan-potahovku vodou,a natriet to tam,ved on potom stuhne ale je ohybny...

dobrý nápad Úsmev ale pri DPT sa bojím práve toho tuhnutia...

milá,Lulu,ja si myslím,že na tých pokusoch o lacnejšiu variantu minieš viac ako keby sis si zadovážila originál hmotu,pri tvorení krajok minieš prášku ozaj velmi málo a urobíš z nej kopec krajok,to moj názor,nech sa darí

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.