reklama

Môžem pridať do nastavovaného piškota olej?


reklama

Ahojte kočeny, nevedeli by ste mi poradiť, či je možné pridať do Bohušovho nastavovaného piškotu aj olej? Zákazníčka mi povedala, že jej sa tam ten olej pýta dať, ževraj by korpus bol šťavnatejší. Bolo by to možné? Mne by sa zdalo, že by to asi nebolo vhodné, lebo by bol korpus moc ťažký a ubitý. Či? Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

presne tak tazky a ubity, ja som minuly tyzden dala tak ako mam v recepte...no uz je vyskrknuty Mrkám davam od oka a naozaj len cvrk... ten korpus sme jedli my, naplnila som ho trasenym kremom a teda ale vobec mi nechutil, mne je to take zbite, mozno na nejaku 3D,ked chces aby dobre drzal... tak tam ano, ale na normal, no nepaci sa mi olejova skratka... Bozkávam Mrkám

nejako som nepochopila, prečo si zákazníčka pýta olej. To jej rozprávaš z čoho robíš korpus? veď keď má ona vlastný recept, tak nech si urobí podľa neho sama. Ty predsa zodpovedáš za to, čo poznáš a z čoho robiš a keď používaš Bohušov, tak ten poznáš dokonale, máš ho "vychytaný", tak načo špekulovať a prípadne to pokaziť. Pochopila by som to iba pri nejakých diétach, ale to by si asi sotva pýtala olej. no ale to iba tak na okraj vymýšľavého zákazníka Pohoda
Aby bol šťavnatejsi, stačí ho poliat rozvarom. ak robíš biely, tak použi nejaký svetlý sirup ( marhuľa, pomaranč) a ani to nespozná, ak to urobis jemne.

Nech sa ti podarí. Torta

sio, Št, 26. 01. 2012 - 14:59

ja pridávam,na každé vajce jednu lyžičku

Itka, Št, 26. 01. 2012 - 17:00

no ja robim nastavovaný bohušov piškot-len som si zmenila že napr.nedávam na 10vajec 10lyžic vody-ale 5 vody a 5 oleja a tu piškotu si u mna všetci chvalia-vôbec neni ubitý Mrkám

akosi nemôžem nájsť link na Bohušov nadstavovaný korpus ,mohli by ste tu dať niekto link ? dakujem Úsmev Úsmev Úsmev

salenka, Št, 26. 01. 2012 - 19:27

ja tento recept uz robim 20 rokov a vzdy pridavam olej nie vela len tak od oka na 10 vavjec asi 2 až 3 polievk. lyzice skusila som aj bez oleja ale mne sa to nepacilo zdalo sa mi to take žuvacie Vyplazený jazyk

ja robím piškóty z polohrubej múky a olej pridávam vždy. Sú jemné, nadýchané a s tým olejom vláčnejšie.

Kazuso, Pi, 27. 01. 2012 - 12:17

Najradšej robím všetko v jednom. Vyšľahám bielka, keď sú tuhé zašľahám cukor, potom prihodím žĺtka a olej a nakoniec prilejem vodu, obyčajnú studenú. Potom metličkou zamiešam polohrubú múku s trochou prášku do pečiva. Ak chcem orechy alebo kakao tak to zmiešam s múkou a pridávam tak. Koľko vajec toľko oleja a vody. Ako odmerku na vodu a olej používam kávovú lyžičku. Ale takú, čo sa mieša biela káva v hrnku nie v šálke. Aj cukor a múku odmeriavam na lyžice. Odvážila som si na začiatku a teraz už viem aká veľká kôpka musí byť na lyžici a nepotrebujem naťahať veľa vecí. Aj bez toho mám pri pečení bordel v celej kuchyni Chichocem sa

Ja davam vodu ako pise Bohus, a na kazde vajicko pridavam este 1 PL oleja.... cesto nie je ubite....

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama