reklama

Moze ist do korpusu olivovy olej?


reklama

Ahojte, surne potrebujem poradit, idem piect mramorovy korpus, nevsimla som si, ze mi dosiel obycajny olej,mam iba olivovy, mozem ho tam dat? nic sa nestane,nezmeni sa chut? dakujem velmi pekne
Lucia

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kazuso, Št, 14. 04. 2011 - 09:42

Olivový olej má špecifickú vôňu aj chuť. Kto naň nie je zvyknutý bude ho cítiť.

určite nie...prerazí to....a zbytočne by si si to aj predražila.... Kvietok Kvietok

ja suhlasim..olivovy olej pouzivam vela ale do kolacov urcite nie...je citit..a cim novsi tym viac

dievčatá, nesúhlasím s vami, olivový olej je veľmi dobrý do koláčikov, koláče ostanú dlho vláčne. Ja bežne používam - a nik sa nesťažoval. Veď tam ide len 1 až 1,5 deci a v korpuse to nie je vôbec cítiť. To že sa koláčik predraží, to je pravda, no na chuti a kvalite mu vôbec neuberie.

a okrem toho olivovy olej je zdravy za studena...nie je vhodny na tepelnu upravu

Myskatoppo olivový olej nie je vhodný na vysmážanie, kde sa dlho praží, no na krátku tepelnú úpravu sa môže použiť. A okrem toho existujú tiež rôzne druhy olivového oleja, nie je len panenský ktorý sa získava za studena.

olivovy olej vyrabame domaÚsmevtak nieco viem. je pravda ze nie je vhodny na vysmazanie, ale podla mna aj piskota, co sa pece pri dost vysokej teplote a aj niekedy 40 min je dost.

ja používam olivový olej bežne do bábovky alebo bublaniny a vôbec ho nie je cítiť a ako píše Gabčulka, korpus je super vláčny a mimochodom použila som ho už aj do mramorového a bol super Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Kazuso, So, 16. 04. 2011 - 22:38

Necítiš ho, lebo si naň zvyknutá. U nás doma môžem olivový olej použiť do hocičoho tiež. No môj švagor napríklad by také niečo rovno vypľul. Ak by som piekla pre cudzieho olivový olej by som radšej do cesta nepoužila.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama