Moze ist do korpusu olivovy olej?
Pozrite si aj
Olivový olej má špecifickú vôňu aj chuť. Kto naň nie je zvyknutý bude ho cítiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som olivovy urcite nedavala, bude to citit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
určite nie...prerazí to....a zbytočne by si si to aj predražila....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem dievcata, tak teda nedam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite nie!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja suhlasim..olivovy olej pouzivam vela ale do kolacov urcite nie...je citit..a cim novsi tym viac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, nesúhlasím s vami, olivový olej je veľmi dobrý do koláčikov, koláče ostanú dlho vláčne. Ja bežne používam - a nik sa nesťažoval. Veď tam ide len 1 až 1,5 deci a v korpuse to nie je vôbec cítiť. To že sa koláčik predraží, to je pravda, no na chuti a kvalite mu vôbec neuberie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a okrem toho olivovy olej je zdravy za studena...nie je vhodny na tepelnu upravu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Myskatoppo olivový olej nie je vhodný na vysmážanie, kde sa dlho praží, no na krátku tepelnú úpravu sa môže použiť. A okrem toho existujú tiež rôzne druhy olivového oleja, nie je len panenský ktorý sa získava za studena.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
olivovy olej vyrabame domatak nieco viem. je pravda ze nie je vhodny na vysmazanie, ale podla mna aj piskota, co sa pece pri dost vysokej teplote a aj niekedy 40 min je dost.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam olivový olej bežne do bábovky alebo bublaniny a vôbec ho nie je cítiť a ako píše Gabčulka, korpus je super vláčny a mimochodom použila som ho už aj do mramorového a bol super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Necítiš ho, lebo si naň zvyknutá. U nás doma môžem olivový olej použiť do hocičoho tiež. No môj švagor napríklad by také niečo rovno vypľul. Ak by som piekla pre cudzieho olivový olej by som radšej do cesta nepoužila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, surne potrebujem poradit, idem piect mramorovy korpus, nevsimla som si, ze mi dosiel obycajny olej,mam iba olivovy, mozem ho tam dat? nic sa nestane,nezmeni sa chut? dakujem velmi pekne
Lucia