medovníkový tanierik
Pozrite si aj
ja pekávam korpus na bábiku v keramickej miske z IKEA
mám od tiaľ aj taniere(su z toho isteho materiálu)
tak by sa mu nemalo stať tak isto nič
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Upiekla som na klasických tanierikoch a bolo to super. Iba som tanierik trochu potrela olejom a na to dala cesto - potom šup do rúry, keď som vybrala, trochu som naň pritlačila taký istý tanierik, aby sa cesto vyformovalo do tvaru tanierika.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Piekla som na hlinenom, olejom potretom tanieriku bez problémov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pokiaľ to bude z keramiky, určite nepraskne. Keramika sa vypaľuje pri cca 1000 stupňoch. Tak neriskuj sklo, ale daj nejakú keramickú misku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to peciem na takom antikorovom tanieri, takom ako su tie misky. Kupila som to v nejakom 1€-vom obchode. Misku som obtrela olejom a obsypala krupicou, krasne isiel dole
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
šikuľky chcem upiecť z medovníkového cesta tanierik, už som si to aj nachystala, ale mám obavu, že sklenený tanierik môže prasknúť. Na čom to pečiete? Ešte mám otázku, či pod cesto treba dať tuk, aby sa to neprilepilo? Ďakujem.