reklama

medovníkový tanierik


reklama

šikuľky chcem upiecť z medovníkového cesta tanierik, už som si to aj nachystala, ale mám obavu, že sklenený tanierik môže prasknúť. Na čom to pečiete? Ešte mám otázku, či pod cesto treba dať tuk, aby sa to neprilepilo? Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja pekávam korpus na bábiku v keramickej miske z IKEA
mám od tiaľ aj taniere(su z toho isteho materiálu)
tak by sa mu nemalo stať tak isto nič

KaMarta, Št, 25. 11. 2010 - 01:18

Upiekla som na klasických tanierikoch a bolo to super. Iba som tanierik trochu potrela olejom a na to dala cesto - potom šup do rúry, keď som vybrala, trochu som naň pritlačila taký istý tanierik, aby sa cesto vyformovalo do tvaru tanierika.

Boyle, Št, 25. 11. 2010 - 08:24

Piekla som na hlinenom, olejom potretom tanieriku bez problémov. Kvietok

Rebeka7, Št, 25. 11. 2010 - 08:31

Pokiaľ to bude z keramiky, určite nepraskne. Keramika sa vypaľuje pri cca 1000 stupňoch. Tak neriskuj sklo, ale daj nejakú keramickú misku. Kvietok

Judit, Št, 25. 11. 2010 - 09:32

Ja to peciem na takom antikorovom tanieri, takom ako su tie misky. Kupila som to v nejakom 1€-vom obchode. Misku som obtrela olejom a obsypala krupicou, krasne isiel dole Úsmev

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama