"Mapy" v ganache

Dobrý deň prajem Úsmev chcem vás poprosiť o radu, v poslednej dobe mám problémy s ganache...Vrch torty si potriem s ganache a pomaly prikladám a uhládzam papier na pečenie a tortu obrátim a potriem boky...tortu dám vychladiť na dostatočne dlhý čas...ale keď potom stiahnem papier z torty, je pekne rovná, ale mám tam dosť prádznych miest, také jamky..ja mám pocit, že sú to nejaké bublinky, že sa ganache rovnomerne všade nedostane..neviete mi poradiť, ako sa tomu vyvarovať? už som si začala aj ganache dopredu deň robiť a vychladenú z chladničky dám trošku ohriať do chladničky, predtým som robila s ganache hneď a mám ten istý problém...

ďakujem za každú radu...BozkávamKvietokSrdce

Kategória: 

Podkategória: 

Mne sa včera stalo to isté Smútok. Mám pocit, akoby sa predsa ten medzi papier a ganache dostal vzduch /ale ako a kadiaľ mi je záhada keďže som tiež dôkladne uhladila/ a to spôsobuje tie jamky.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.