makaronky?????

Prosím viete mi niekto poradiť ako zistím,že su makaronky hotové??? Už viackrat som sa ich pokúšala upiecť, vybehla mi aj nožička...ale neviem odhadnuť čas pečenia kedže podla receptov sa mi nikdy nevydarili , boli tvrde ,suche...už som neštastná

Kategória: 

Podkategória: 

to by zaujímalo aj mňaHambím sa, mne sa prvý krát podarili teraz cez víkend, boli tiež tvrdé, piekla som ich 15min. na 150°C, na druhý deň po naplnení boli už mäkké také akurát, potom som ich dala do chladničky, ale či to tak má byť neviemHambím sa

No ja ich pečiem na 100 st., pretože moja trúba pečie úplne inak, ako na to kým som prišla tiež mi trvalo... A piekla som ich 25 min... Co bolo vela

Dovoľ aj mne, aby som sa podelila so svojimi skúsenosťami s pečením makroniek. Čo sa týka doby pečenia je fakt, že každá trúba pečie inak, ale vo všeobecnosti môžem povedať, že je dosť dôležité, kedy chceš upečené makronky konzumovať. Ja som tiež jednu dávku z toho istého cesta piekla 25 min pri 150 stupňoch a po upečení boli hodne tvrdé, druhú dávku som piekla o 5 minút menej a zdali sa mi fajn. Naplnila som ich krémom - čokoládovo-maslovým a ovocno-maslovým. Tie kratšie pečené boli výborné už večer a na druhý deň, tie druhé boli na druhý deň ešte tvrdé a suché. Ale: po dvoch dňoch sa tie mäkšie začínali rozpadať a tie tvrdšie začínali byť lepšie. No a najlepšie boli v tretí deň po upečení. Keďže sme ich zjedli, neviem, ako by dopadli ešte po dlhšom skladovaní. Makronky preberajú vlhkosť nielen z krému, ale  aj z chladničky. 

dievcence, ja som zacala s makronkami asi pred dvoma rokmi. prve ako z casopisu a potom neuspechy. ale nedala som sa odradit. stale skusala a skusala askusam dalej. raz sa podaria raz nie. ja peciem na 110-15minut. ale tiez niekedy su uz pripecene a niekedy este vnutri nedopecene. ale nedavam nikdy maslove ani tvarohove plnky, len cokoladove ganache

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.