reklama

mačanie korpusu


reklama

Ahojte uz zas by som od Vas potrebovala poradit,buduci tyzden idem robit trojposchodovu tortu,podla zelania zakaznicky ma mat kazde poschodie tieto plnky: biela cokolada,parizsky s bananom a jahodovu. moja otazka je v tomto pripade o namacani,na parizsku korpus pokvapkam kavou s rumom,jahodovu bud stavou alebo sirupom ale co pod plnku s bielou coko? nech rozmyslam akokolvek nic mi tam nepasuje,poradite? dakujem za kazdu odpoved. peknu nedelu zelam Kvietok Kvietok Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

Dada25, Ne, 01. 05. 2011 - 13:26

pokvapkaj vanilkovým rozvarom alebo kľudne aj rumovým Torta

piska82, Ne, 01. 05. 2011 - 13:40

ahoj, ja som teraz prikla kakaový korpus a krém z bielou čokoládou a korpus som pokvapkala kávou s rumom a chutilo to super Vyplazený jazyk

Ja by som pokropila nejakým svetlým sirupom, buď broskyňovým alebo ananásovým a troškou rumu... Kvietok Slnko Kvietok

silviav, Ne, 01. 05. 2011 - 16:33

babenky a to pokvapkate len tak trosicku,alebo je to aj vidiet,ze je z toho taky mokry? Slnko

dakujem vam moc ten vanilkovy a ananasovy ma zaujal uvidim co vyskusam ste zlate Slnko silviav ja korpusy macam dost lebo moja rodinka je na tom zavisla ale macam vacsinou tak ze citim pod prstami aj je to vidiet tak akurat ani vela ale ani malo Veľký úsmev asi som nepomohla Úsmev

Sany, Ne, 01. 05. 2011 - 20:50

dievčatá, to treba nutne pokvapkať ? Nestačí len natrieť krémom ? Ja kvapkám len veľmi málo rumom a každému to doteraz chutilo, nikto si nesťažoval, že je to suché. Mlčím

ono záleží aj od toho ako dlho sa korpus pečie, keď sa pečie dlhšie, tak sa v rúre zbytočne presúša, vtedy ho treba pokropiť viac,aby nebol suchý a neprášilo sa od neho z úst... Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa
Kvietok Slnko Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama