mačanie korpusu
Pozrite si aj
pokvapkaj vanilkovým rozvarom alebo kľudne aj rumovým
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja som teraz prikla kakaový korpus a krém z bielou čokoládou a korpus som pokvapkala kávou s rumom a chutilo to super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som pokropila nejakým svetlým sirupom, buď broskyňovým alebo ananásovým a troškou rumu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babenky a to pokvapkate len tak trosicku,alebo je to aj vidiet,ze je z toho taky mokry?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam moc ten vanilkovy a ananasovy ma zaujal uvidim co vyskusam ste zlate silviav ja korpusy macam dost lebo moja rodinka je na tom zavisla ale macam vacsinou tak ze citim pod prstami aj je to vidiet tak akurat ani vela ale ani malo
asi som nepomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, to treba nutne pokvapkať ? Nestačí len natrieť krémom ? Ja kvapkám len veľmi málo rumom a každému to doteraz chutilo, nikto si nesťažoval, že je to suché.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ono záleží aj od toho ako dlho sa korpus pečie, keď sa pečie dlhšie, tak sa v rúre zbytočne presúša, vtedy ho treba pokropiť viac,aby nebol suchý a neprášilo sa od neho z úst...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte uz zas by som od Vas potrebovala poradit,buduci tyzden idem robit trojposchodovu tortu,podla zelania zakaznicky ma mat kazde poschodie tieto plnky: biela cokolada,parizsky s bananom a jahodovu. moja otazka je v tomto pripade o namacani,na parizsku korpus pokvapkam kavou s rumom,jahodovu bud stavou alebo sirupom ale co pod plnku s bielou coko? nech rozmyslam akokolvek nic mi tam nepasuje,poradite? dakujem za kazdu odpoved. peknu nedelu zelam
