reklama

krém pod marcipán


reklama

Ahoj..potrebujem poradiť..idem robiť čoko korpus + plnka parížska šlahačka.
Korpuse natrem + boky ... chcem to potiahnuť marcipánom /pasta dama top špeciál/...
MUSIM PARIZSKY KREM /PK/ potiahnuť krémom pod marcipán ? Myslíte,že by sa mi PK topil pod marcipánom? Alebo boky nenatrem PK ?

DAKUJEM za radu :oD

Pozrite si aj


reklama


reklama

dasak, Ne, 08. 05. 2011 - 14:04

ja som včera poťahovala MMF a tiež som robila parížsku šlahačku, ale dala som tam trošku margarínu a tým som potrela aj boky a poťahovka je aj dnes v pohode...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama