reklama

krem nehustne

katih , 27. 08. 2010 - 17:22

reklama

baby prosim vas nehustne mi vajecny krem . co s tym?

Pozrite si aj


reklama


reklama

skús pridať viac čokolády alebo kakaa...mne sa to už stalo pár krát a preto som ho prestala robiť...inak je veľmi chutný Vyplazený jazyk

martima, Pi, 27. 08. 2010 - 20:02

KATKA,ja si vždy najprv vyšlahám vajcia s cukrom a až potom to dám nad paru a keď sa mi kr.cukor roztopí tak potom pridám kakao a čokoládu.A ak ti to nehustne tak pridaj ešte cukor.Úsmev

Vyšľahaj troška masla s cukrom a po malých dávkach pridávaj tú riedku hmotu, uvidíš, že sa to spojí a bude dobrá hustáVeľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev Veľký úsmev

anusa, Pi, 27. 08. 2010 - 20:23

Kati ja dávam len žltka alebo len maximálne jedno celé vajíčko mám s tým lepšiu skúsenosťÁno Áno Áno Áno Áno

katih, Pi, 27. 08. 2010 - 20:46

ano to probim aj ja len zltka, ale niekde som citala aj o celych vajickach, tak som to chcela vyskusat. uz ste to robili niekto v kombinacii s bańanom v kreme?

keďa sa šľahajú celé vajíčka, musia sa šľahať 20 minút nad parouÚsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev Úsmev

katih, Pi, 27. 08. 2010 - 21:38

fiha, no ja som ich dala az ked krem bol vychladnuty a potom ked som to dala do masla tak sa mi krasne sekol. musela som zase uhladzovat nad parou

doddy, Pi, 27. 08. 2010 - 23:13

Ja ho bezne kombinujem s bananmi a je super.Najcastejsie cokoladovy a uplne perfis je vajecny+salkovy karamel+banany.Úsmev doddes

katih, So, 28. 08. 2010 - 00:24

doteraz robim na tom kreme, vzdy je riedke, toto sa mi este nestalo,ze by sa mi vzdy zrazil krem pri pridani masla, a nie a nie zhustnut.

katih, So, 28. 08. 2010 - 07:52

6 vajec, 300g cukru, 150g cokolady, 3 lyzice kakaa, 1 vanilkovy cukor, 2 banany, inak skoncil v kosi, lebo sa zrazil a nic nepomohlo, ani nahrievanie a miesanie nad parouPlačem

doddy, So, 28. 08. 2010 - 08:19

a masla kolko?a este postup?ja ked davam banany,nedavam cokoladu do zltkov,ale az na koniec roztopenu do kremu a banany uplne posledne.Mala si vajcia dobre vyslahane????ja to slaham na totalne husty krem.doddes

katih, So, 28. 08. 2010 - 10:09

maslo aj 2 cele, banany som dala do kremu uz vychladeneho, potom do masla.

doddy, So, 28. 08. 2010 - 12:06

myslim,ze to je malo masla,dal by som este aspon 1/2 masla,alebo trosku to skombinovat s margarinom.Predpokladam,ze to bolo klasicke maslo/aspon 80%/a nie nejake lacnejsie nahrady.To mi obcas robilo problem a hlavne so zrazanim kremu.doddes

katih, So, 28. 08. 2010 - 12:08

hned ako som do toho dala maslo sa mi to zrazilo , bolo to pilos a hera, viac hery

doddy, So, 28. 08. 2010 - 12:32

Pilos uvadza 82%,ale uz som mal s nim problem aj ja,tak som ho prestal pouzivat.Ak maslo,tak uz jedine COOP,aj ked je dost drahe.Mne sa zda,ze obsahuje dost vody a tiez sa mi stalo,ze som kupil Pilos a bolo zaplesnene.Co je u masla dost zvlastne.Este ma napadla jedna vec-nepouzila si tu francuzku cokoladu z Lidla???Neviem,co na nu vravia ostatny,Ja som ju bezne pouzival,ale ako zmenili obal,zda sa mi ina.Vobec mi nechce stuhnut,naposledy letela aj s cokotransferom.A to pred tym nerobila.mozno sa mylim,ale asi aj to by mahlo mat suvis s tou hustotou.doddes

katih, So, 28. 08. 2010 - 12:46

fiah, to som este ani ja nepocula ze by maslo splesnivelo. coop to som este neskusala. cokoladu som pouzila Carlu co treba len dat do horucej vody a nechat trochu rozpustat, lebo inu som nemala ale inak vzdy kupujem tu z lidla ako ty, vcera som este zbehla do tesca a kupila orion coko , ale to som uz davala do hotoveho kremu s maslom a aj tak sa to zrazilo. skoda. chutovo je dobra aj tak. ale nie na zakazku. zakaznicke som potom rano narychlo urobila coko puding krem a na to pokrajala banany, dufam ze bude chutit. hadam sa nebude hnevat ze to nie je v kreme. cez telefon som jej vysvetlila ze co sa stalo s kremom.

doddy, So, 28. 08. 2010 - 12:56

Carla je dobra cokolada,tak v tom by problem nemal byt....doddes

xxmzlxx, Pi, 27. 08. 2010 - 23:01

aký je ten krém kde idú iba žĺtka,teda čo tam ešte ide,zostalo mi dosť veľa žĺtok tak by som ich využilaBozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Bea40, So, 28. 08. 2010 - 08:50

Zuzka, ale ak by si ich nechcela využiť v kréme, poradím Ti, daj žĺtka do mikroténového vrecka, uzatvor vlož do vriacej vody a uvar na tvrdo, vychladnuté jednoducho vymiešaj s maslom, s roztierateľným syrom, troškou pažítky, troškou korčice, štipkou soli, štipkou korenia a máš pomazánku na chlebíky.Slnko

Neviem aj tej čokolády tam dávaš akosi málo. Ja na 3 vajcia dávam 100 g čokolády.
Robím takto, aj včera som ho robila a vyšiel vynikajúco:
3 celé vajcia, 3 lyžice kryštálového cukru - šľahať nad parou 10 minut. Potom pridať čokoládu. Nechať ochladnúť a primiešať celé maslo. Ja ho neprimiešavam ručne, je to dosť prácne, používam na to ponorný mixér, nikdy sa mi krém nezrazil. Tak nech sa ti darí.
Monika Slnko

katih, So, 28. 08. 2010 - 10:10

dakujem nabuduce vyskusam ale mne tiez sa vzdy vydaril ten krem na 1ku ale tie banany som este neskusala len teraz prvy krat. myslim si ze preto sa sekol krem.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama