reklama

Krém na tortu


reklama

Ja už roky používam starodávny krém šľahaný nad parou z vajec a cukru a po vychladnutí zašľahať do vyšlahaného masla pre lepšiu chuť sa môže pridať trochu rozpustenej čokolády nie horúcej aj v prípade že sa plnka nie dobre spojila. Na 1 vajíčko 5 dkg cukru kryštál na na takú strednú tortu používam asi 5 vajec, 25 dkg cukru a 37,5 dkg masla nekazí sa ani v takom teple aké teraz začali výborne sa s ňou zdobí ja jej hovorím pán plnka Torta

Pozrite si aj


reklama


reklama

ave17, Pi, 03. 06. 2011 - 13:02

Ani sa netopí?Pekne zatuhne na torte a drží?Lebo teraz v lete potrebujem tortu natriet krémom ktorý sa ani nepohne a nebude sa topiť aby neťahal poťahovku!!! Pohoda

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama