krem do torty s Ramou
Pozrite si aj
tak ti neporadím lebo ja Ramu nelúbim ani na chleba , ale nejako sa mi to nehodí či sa to nezrazí alebo tak a má to nejaký špecialny dôvod prečo Rama? a stuhnúť to asi nemôže keď to ani same nieje tuhé, dúfam že ti niekto poradí, ale podľa mňa je to blbosť, ja by som to nerobila
a svadobnú s Ramou to som ešte nepočula, čo tam bude kurz zdravej výživy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to by som im ale rýchlo vyhovorila, rama ti za prvé vôbec nestuhne a obsahuje vodu takže sa ti poťahovka zošmykne jenda radosť, to ich radšej ukecaj na parížsky zo šlahačkou ačokoládou len ale s ramou vôbec nieeeeeee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dala by som traseny krém,Olé kakaovy s jahodovym kompotom,vanilkovy s mandarinkovym,tvarohovy so zelatínovym stuzovacom,vystuz,a urcite sa nerozlozí.Potom Ramu vyslahat s cukrom,alebo s nutellou pod potah
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Rama obsahuje veľa vody pod poťah každopádne nie!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
s tými krémami súhlasím s kisko
ale pod poťahovku by som ramu nedávala, podľa mňa na tom poťahovka držať nebude
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nikdy som s Ramou nerobila
,ani neruzumiem preco tam musí byt
,potom uz iba parízsky si viem predstavit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja takéto zákazky neberiem, ľudia chcú ušetriť peniaze aj na masle. V tomto som zásadová, nepotrebujem si pokaziť reputáciu zlou kvalitou torty len preto, že niekto si žiada blbú kombináciu surovín. Nauč sa povedať NIE,TOTO SA DO TORTY NEHODI. Nakoniec, veď ty ju budeš piecť a teba budú hodnotiť a odporúčať či neodporúčať ďalej. Ak niekto trvá na svojom, tak nech si upečie sám.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
raz som len zdobila tortu, ktorá bola s Ramou- bola ako živé striebro- všetko to z nej "čvichtalo"- hrôza- a ako sa to zle poťahovalo Tu je http://www.tortyodmamy.sk/svadobne/svadobna-srdieckova-3
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale vysledok je
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale Ti poviem- narobila som sa - prv mi lietalo horné poschodie- to som dala celé dole- orezala- potrela normálnym krémom, dala podložku a capla na to dolné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aby si si nepokazila meno ked ju bude niekto jest a povie ze mas hnusne plnky aky maju dôvod? je tam alergia? neviem asi by som do toho nesla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Použi do krému Palmelu a trochu masla, tak ti to určite stuhne a nepoznajú rozdiel Mám odsúšané
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak trvajú na rame,tak súhlasím s ornellou,alebo vyskúšaj zlatú hanu,ale pod poťah určite nie!Ale ja by som sa ich snažila presvedčiť na svoje skúsenosti.A prečo vlastne trvajú na rame,to mi nejde do hlavy...blé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak je to kvôli alergii, tak tiež by som dala Palmelu. A pod poťah by mohol stačiť nejaký džem, nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Džem pod poťah?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam bežne v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
treba im jednoducho vysvetliť že rama nepatrí do torty,ja rázne odmietam robiť také veci čo sa robiť jednoducho nedajú,môj názor je taký-moja torta% môj rukopis a k môjmu rukopisu hovadiny nepatria
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
suhlasim so szilvi, jediny raz som privolila ze nie maslo, ale palmarin, kvoli alergii, ak nemaju alergiu ja by som to tiez nerobila. a hlavne rama predsa nie je tuha takze to nemoze stuhnut.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
-nielenže nestuhne, ale sa aj zrazí, doslova z nej potečie voda - to robia všetky nátierkové maslá, ak majú alergiu na mlieko, daj Palmelu alebo Promiennu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,ja som robila jednu tortu s margarinom podobnym rame a kuskom masla,ale bolo to na narodky pre par ludi,vraj koli linii a tak.Musim povedat,ze sa s tym tazsie manipulovalo,lebo som sa snazila urobit to srdiecko trochu vypukle a krem tym padom sa trosku posuval,puding som robila ovela tuhsi,ale drzal v pohode a chutil vyborne,velmi si chvalili,povrch som potrela maslom s kuskom toho kremu,takze potahu to nevadilo,ale urcite by som nerobila takuto tortu svadobnu,ved z tej jedia ludia,ktori nemusia mat radi takuto chut,takze som za tortu s ramou ak je to nutne,ale urcite nie svadobnu nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem vam zienky za pomoc a komentare. Nevesta to chce s Ramou preto, lebo ze to tak robieva jej mama. Tak teda ja to vyskusam na nejake malej torte, ak sa mi s tym bude zle robit, tak skusim este tu Palmelu a ak ani to nepojde, bud budu chciet moju, alebo nie... Dakujem za cenne rady Napisem, ako to dopadlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte zienky. Prosim vas o radu. Dostala som poziadavku na urobenie svadobnej trojposchodovej torty, avsak krem aby nebol urobeny s maslom, ale s Ramou, pripadne iba maly podiel masla (plnku robim zo zlateho klasu, chceli kakaovo-tvaroho-mandarinkovu, jahodovu ...). Len neviem, ako sa na tom bude chovat napriklad falosny marcipan, alebo WI. A ci to vobec stuhne tak ako maslo, aby sa mi ta torta nerozlozila... Nemate niekto s tym skusenosti? Dakujem. Peta