krém do ovocnej torty
Pozrite si aj
500 ml rastlinnej šlahačky, 1 zlatý klas uvarený v 400ml mlieka + 10dkg kr.cuk + 1 van.cuk.
1 želatína potravinárska urobená v 150ml mlieka(nie v 400-500ml ako je v návode)alebo želatína za studena Dr.Oetker.
Šlahačku vyšlahať, puding uvariť, nechať vychladnuť, puding zmiešať so želatinou a dať do šlahačky! Vyborná plnka s ovocím !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super recept ten skusim aj ja.No ale pod potahovku sa nesie davat to iba asi len maslo že? dakujem skusim ho velmi rada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A čo tak vyskúšať trasený krém? Na jednu šlahačku ide jeden puding vanilkový bez varenie dr.Oetker krém ole a jedny mandarinky v konzerve, také menšie, dáš všetko do hrnca a len potrasieš, samozrejme prikrytý pokrievkou a hneď natrieš na tortu.Namiesto mandariniek môžeš použiť rôzne ovocie, jahody, marhule broskyne, ananás.....Ale na tie väčšie konzervy by som dala minimálne 2 šlahačky a 2 tie pudingy. Nech sa ti darí a ozaj vitaj medzi nami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Len si dovolím doplniť, že ja k nemu dávam ešte 1 kyslú smotanu a je to super. A je toho aj trochu viac.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem!!! Určite vyskúšam obidva. Ešte však musím zohnať tú rastlinnú šľahačku, lebo v mojom okolí nikde o takej ani nechyrovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bercsuka....dik za recept,určite vyskušam aj ja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vanilečky,chcela by som poprosiť,mohli by ste niektorá dať do obrázkov,alebo sem na stránku ako vyzerá tá rastlinná šľahačka-je to prášková,alebo tekutá ,ako sa volá,popr.aký má obal a kde ju dostať kúpiť.Ja ju tiež neviem nájsť,a keď som sa pýtala v obchodoch,tak pozerali na mňa že nemajú šajn o čom hovorím. Aj za druhé,čo v tomto nemajú jasno
ďakujeAnka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tá rastlinná šlahačka Creme Patisseire 1L vyzerá ako mlieko v zelenej krabici,ja si kúpim v Jednote, inde som zatial nenasla, ale v Milkagro majú aj pol litrové balenie ale neviem ako sa volá!Bielá krabica!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AnaP, hned dam fotku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte... ja by som mala opačnú otázku. aký korpus dávate na takú ovocnú tortu?... mne normálna piškota, na ktorú potom napatlem maslové krémy moc nesedí k takej šľahačkovej plnke. preto ... díkes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ajja som si zapisala receptik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ja som spravila,50ml slahacky vyslahat,dva tvarohy rozmixovat na jemno,alebo jemny tvaroh,ten pridat do vyslahanej slahacky a pridat ,,Zelatinovy stuzovac,,Dr Oetker podla navodu,je to supet netecie nemusis ju mat vo forme, ovocie rozne, len pisu ,ze neni dobre kiwi, ale ja som dala len na ozdobu,je to vyyyyyborne,
necha sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci!http://www.tortyodmamy.sk/sites/all/modules/smileys/packs/skype-anim/em… Konečne som našla odvahu, prihlásiť sa na túto SUPER stránku. "Chodím" tu už asi rok a vďaka Vám tu všetkým sa vždy niečo nové naučím. Pečiem len veľmi krátko, začínala som len s koláčmi, ale postupne si pýtali aj torty. Ani zďaleka však nie sú také krásne
ako tu, ale vďaka tejto stránke sú také "iné"(ako povedal môj manžel).http://www.tortyodmamy.sk/sites/all/modules/smileys/packs/skype-anim/em…
Chcela som však opýtať. Dostala som zákazku na ovocnú tortu so želatínou, ale nie s maslovým krémom a vôbec si ju neviem predstaviť, ani aký krém tam dať, keďže doteraz som robila iba krémy s maslom a ani ako má vyzerať. Keďže nemám formu na srdce,pečiem na klasickom plechu korpus a potom ho dodatočne vyrežem.
Poradíte akú plnku dať, aby mi to hneď nevytekalo?
ďakujem!!!http://www.tortyodmamy.sk/sites/all/modules/smileys/packs/skype-anim/em…