Krájanie zákuskov
Pozrite si aj
Ja krájam voľne rukou,ale začínala som šablónou od firmy Wilton ale je aj od firmy Fiala Praha.cz.Je to plastový rám ,cena je prijateľná.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Primilka sem hodila jeden jednoduchý a lacný "trik" ako si pomôcť a mne veru pomáha stále: http://www.tortyodmamy.sk/ako-ja-krajam-zakusky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Práve som sa naň dívala. .... je to dobrý nápad..... ale brala by som keby je nato nejaký stroj
lebo ručne mi to trvá aj pól dňa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I mňa by to zaujímalo,ako krájajú koláčiky cukrárky,lebo oni ich majú pekne a naše niekedy . Kto poradí?????
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.youtube.com/watch?v=ByCPqEVuMuY&feature=related hmm len neviem či chceš do toho investovať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence a myslíte si že je tu treba nejaké špeciálne poradenstvo ? - no ani nie . Všetko je len o rutine . No a dievčatá v cukrárni ? veď ak týždenne nakrájaš cca 3 000 až 4 000 tis. kusov tak aj ty dostaneš mierku do oka a rutinu v krájaní. Je to naozaj o praxi, no a netreba pri čokoládových polevách zabúdať na zohriaty nôž. Pri niektorých druhoch ak krájaš 100 kusov tak je treba aj 100 krát namočiť nôž. No určite niektoré majú aj iné riešenia aj nápady , ale hlavne každý si musí nájsť ten svoj spôsob a čo mu najviac vyhovuje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Krajanie zakuskov je pre mna tiez nocna mora, ked krajam cokoladovy: nahrejem si noz v horucej vode, utriem, krajam,...namocim, utriem, krajam,....a potom ta kopa papierovych utierok ...nuz HRUZA! Ale ta mierka u mna stale zlyhava...asi naozaj treba mat odpraxovane, ako pisala Pola. Drzim palceky, a nech mas coskoro kazdy kolacik ako jeden
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tú sú nejaké diskusie na túto tému http://www.tortyodmamy.sk/krajacia-sablona-na-kolace
http://www.tortyodmamy.sk/krajeci-sablona-na-kolace
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ked krájam, mám na krku krajčirsky meter. Odrežem okraje, presne si rozmeriam základné pozdĺžne pásy a naznačím nožom. Pečie väčšinou na tých istých plechoch, takže viem, že stále mi vyjde 4x14= 64 kúskov. No ale trpezlivosť pri krájaní je nevyhnutná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a na ake rozmery krajate?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte , chcem sa spýtať nemáte nejaký dobrý osvedčený postup alebo nápad na krájanie zákuskov ??? Neviem si rady pri krájaní
nikdy nemám všetky koláče ako jeden.
Nemôžem sa vinadívať na tie vaše pekne nakrájané zákusky. Používate na to nejaké šablóny alebo máte na to nejake špeciálne nožíky alebo stroje, ? Ďakujem vám za vaše rady.
