reklama

Karamelový krém

ivanab , 12. 11. 2010 - 12:08

reklama

Ahojte, poradte čo robiť- robím karamelový krém -karamel zalejeme šlahačkou a vychladnuté to
vymiešame s maslom- šlahačka s karamelom sa mi rozlieva, vôbec netuhne, vyhodiť to a urobiť novú, či sa to dá zachrániť. Veľmi ďakujem.
PS:dá sa to vlastne ešte vyšlahť?

Pozrite si aj


reklama


reklama

A to si nedala žiaden puding alebo muku ved potrebuješ to niečim zahustiť ja dávam puding karamelový je lepši a chutnejší Áno Áno Áno

ivanab, Pi, 12. 11. 2010 - 12:15

Nie toto sa len uvarí a vyšľahá s maslom, už som ju robila, a bola super...ibaže teraz neviem prečo je riedka, ešte som ju ale s maslom nespájala...

tami, Pi, 12. 11. 2010 - 12:17

už si tú karamelovú šľahačku šľahala ?

Janka22, Pi, 12. 11. 2010 - 12:26

a ked si ten karamel uvarila s tou slahackou, nechala si to stuhnut v chladnicke do dalsieho dna? a uvarila si tu slahacku? na tento krem, to musi chladnut to je ako slahacka s cokoladou na normalny alebo falosny parizsky. potom to pojde vyslahat

Ak si robila falošní parížsky tak potom tak ako Janka22 piše od rana do večera alebo v chlade nechaj postať aspoň 3 hod.a skus a uvidíš Áno Áno

ivanab, Pi, 12. 11. 2010 - 12:52

Tak skúsim, predtým som to nechala v chlade dve hodiny a stačilo, no teraz je to riedke, ešte to tam pár hodín nechám...ďakujem žienky! Úsmev

JANAAB, Pi, 12. 11. 2010 - 13:07

ahoj, mne tiež jedenkrát ostala riedka, vyšľahala som si samotne maslo a potom po troške pridávala karamel a bola dobra, prípadne, keby sa ti sekol, lebo s chladničky to budeš mať ľadové trošku si to ohrej a stále miešal, mal by sa v pohode spojiť.

Kisko, Pi, 12. 11. 2010 - 14:43

ked karamel si varila so slahackou nebude husté,to len treba vyslahat po vychladnuti a bude iba karamelová slahacka ztoho nie krém

mariad, Pi, 12. 11. 2010 - 15:06

tu slahacku s karamelom treba vyvarit do husta cca 20 mim.nechat vychladnut ,,nemusi do druheho dna,, a spojit s vyslahanym maslom a je OK

Julča, Pi, 12. 11. 2010 - 15:45

presne ako hovorí mariad, musíš ju nechať riadne prevariť a nechať odstáť do druhého dňa, ale POZOR!!!!! nevariť zase moc, lebo na druhý deň bude ako beton, ak by ti to rapídne tuhlo (musíš skúšať) tak tam pridaj maslo ešte dnes. Túto plnku musíš vedieť odhadnúť. Ja ju robievam často a stále sa obávam aby mi moc nestuhla, musíš jednoducho dávať pozor. Nech sa ti darí. JUL

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama