Jahodový krém napr. do makaroniek

Popis

Dnes som sa rozhodla vyskúšať prípravu makaroniek a keďže mi prídu až príliš sladké, hľadala som vhodné kyselkavé doplnenie na vyváženie chutí
Jahodový krém napr. do makaroniek - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
10 minút

Ingrediencie

125gramovmasla
5kusyjahody
1polievková lyžicapraskový cukor
1polievková lyžicavanilkový puding

Inštrukcie

Zmäknuté maslo vyšľaháme s PL preosiateho práškového cukru. Nabudúce by som možno dala aj menej cukru, aby bol krém ešte sviežejší a kyslejší :) Medzitým cez sitko prepasírujeme jahody, použila som mrazené, keďže 12 mesiačikov som nikde nenašla :)Dala som 5ks väčších jahôd, kľudne môžete dať viac. Do prepasírovanej jahodovej zmesi vmiešame PL pudingu a necháme za stáleho miešania zovrieť. Keď začne hustnúť, odstavíme, premiešame a necháme vychladnúť. Vychladnutú zmes vmiešame metličkou do sladkého masla. A máme hotovo :) Môžeme plniť makarónky, zdobiť cupcakes a spokojne priberať na váhe :)

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamZlomené srdceKvietokZlomené srdce

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.