forma na barbie od Wiltonu
Pozrite si aj
ja formu nemam ale ked robim barbie pečiem v babovkovej forme z 3 vajec 2 krat moc som asi nepomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nevadi,snaha sa ceni vzdy
ja to uz mam premyslene,len ci spravne??ked maju baby skusenosti je to lepsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Sausen ja mám formu,robila som zo 6vajec cesto a zo 400ml mlieka pudingový krém a vážila 2,20kg
www.tortyodmamy.sk/?q=pre-deti/nevesticka-pre-emilyku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No nevesticka krasna kacenka,len co teraz?800g tortu mi treba pod nevestu,aby mala 3kg..rozmyslam,ze taky plat prirobim trosku vecsi a bude o 3cm vyssia
katka aky recept mas na korpus kolko vajec,tolko lyzic cukru a muky?ja robim bohusov,alebo mamkin z 3,alebo4 celych vajec,rychli a vyborny vysoky asi 10cm do 20cm formy..zajtra vyskusam len tak pre nas.zo 6 vajec bohusov by bolo asi vela,5by staclo myslim,co ty nato?a este jena vec ako to potom krajaju take vysoke to nalozia na tanierik,ci rozdelia na polovicky,nevies?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nuž:ja som bohušov recept neskúšala,mám veľmi osvedčený tento recept:6vajec,18dkg kr.cukru,18dkg poloh.múky,1-2pol.lyž.kokosu(alebo orechov,mandlí)podľa chuti,trochu kypr.pr.,asi 2-3pol.lyž. vody.Tú nevestičku som robila pre vnučku a krájali sme to ako klasickú okrúhlu tortu,len tenšie pláty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no nejako to uz hadam vymyslim,dakujem za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som poslednú robila zo 6 vajec a piekla v dvoch miskách(jedna nerezová a druhá porcelánová-kompótová)
to cesto som rozdelila do týchto dvoch misiek.
cesto som robila 6 vajec,300gpol.muky,300g cukru 150ml oleja 150 mlieka,pol pr.do peč.
bola vysoká tak aby sa jej tam zmestili tie nohy.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dik mony,len ja mam wiltonku a prvy krat budem piect uz som piekla mojej dcere ved vies a tam som upiekla babovku klasika s otvorom a presne taky isty priemer okruhlu a potiahla to cele,ale to bolo nam a nevazila som to tak teraz neviem ako to vyspekulovat aby aj ovca bola cela a vlk syty nech su spokojni vies,nepovedali kolko ludi,len ze chcu 3kg tak preto sa pytam ako to budu krajat,take tenke a dlhe..co ja viem,skor hrubsie a napoly asi detom vies..tu zvyknu byt take detske party a detom sa kraja ozaj maly kusok lebo su plne hranoliek a pizze ja to nejko vymyslim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata mate niekto tuto formu?Chcela by som vediet z kolkych vajec robite korpus do nej popripade aky a najviac ma zaujima,kolko ma po naplneni a potiahnuti vahu.Zakaznicka chce 3kg a ja som v nej zatial nepiekla,odhadujem na nejakych 2,5kg.Budem potom musiet urobit nejaky tensi korpus naspodok,aby som sa zmestila do vahy...ak mate rady a tipy sem s nimi,budem vdacna