Falošný parížsky krém s Palmarinom / marcipánová figúrka na torte
Pozrite si aj
teraz neviem,ci chces tu heru miesto masla pouzit,ak ano,tak sa nezrazi...ale ak miesto cery,tak to si neviem predstavit,co by to spravilo,ta cera je tam preto,aby to pekne stuhlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano namiesto masla.Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
maji, ja neviem, ak nemáš vážny zdravotný dôvod použiť maslo, tak cenový je tam rozdiel možno 50 centov na 250g alebo ak nechceš maslo, šupni tam mascarpone (lid--cke stoji 1,49), hoci proti here ja nič nemám do koláčkov ju veľmi rada používam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som používala tiež Heru. Teraz používam Zela delikates od Zeel..... . Raz som skúsila dať maslo, ale s výsledkom som nebola spokojná. Nám to ani veľmi nechutilo s maslom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mamka nemôže maslo tak preto, a tento krém som ešte nerobila. Väčšinou používame palmarin. Ale s tým mascarpone to môže byť mňamka :) Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, bežne robím s palmarinom a je výborný, s maslom nám tak nechutí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sto ľudí, sto chutí, u nás by plnku s Palmarínom nikto nejedol, hoci do cesta na suché koláčiky sa zje.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úplne súhlasím, ani u nás by to nejedli aj ludia ked chodia tak vždy povedia "ale dávate maslo pravda?" sto ludí sto chutí, ale že by bolo maslo horšie od margarínu by som nepovedala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj cukráročky, prosím Vás robila ste už niektorá falošný parížsky krém s palmarinom alebo Herou? Nezrazí sa to a je to dosť tuhé???? A druhá otázočka keď robíte figúrky na tortu ktorá stojí, ako ju tam pripevňujete? Ja som dávala do nôh špajlu ale figúrka sa mi aj tak nakláňala :(poraďte mi prosím ako na to.Vopred Ďakujem za každú radu a názor