dva kremy v jednej torte SURNE
Pozrite si aj
ja dávam vanilkový/ 3vajcia+150g cukor+ 2van.cukor/ šľahám nad parou,keď vychladne pridám maslo a ovocie dávam nakrájaný ananás
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nemusis davat ovocie do parizaka...mne osobne by tam ani neslo (okrem babanu teda)... ja som robila dve torty s 2 naplnami... obe boli doboska/pribinak... a bolo to prave z dobodu ze mali alergika na cokoladu... takze polovica ludi mala jednu 1/2 torty cokoladovu a druha polovica mala tu pribinakovu s ovocim...
len si zapametaj kt. je kt. aby to vedeli potom nakrajat...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bežne dávam dve plnky...k parížskemu sa hodí aj parížak z bielej čokolády, vyšlahaný s mascarpone a na to trebárs maliny, lesná zmes, jahody, mandarinky...alebo s jahodovým krémom, orechovo-kávovým, citrónovým...máš toho veľa na výber
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
k parížskemu sa mi hodí klasický vanilkový a ovocie by som dala maliny alebo jahody - mrazené. Do parížskeho krému by som ovocie nedávala. Asi by som dala 2 vrstvy parížskeho a strednú vanilkového s ovocím. Mne sa to takto proste "hodí". Pribináčik, tvarohová - to sa mi k parížskemu nehodí. Držím palce, nech chutí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata, dakujem za rady, pisem az teraz, lebo ako na potvoru vypli prud a zapli ho teraz... tento tyzden je fakt desny
Super, ste uzasne
idem sa hned pustit do prace, lebo mam casovy sklz
Dakujeme slovenskej energetike za rychle {dvojhodinove} odstrenenie poruchy
ale som na tom lepsie ako susedka,ktora uviazla vo vytahu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyborny pristup
s humorom ide vsetko lahsie
Ja som parkrat robila kombinaciu nugat-vanilka-nugat a velmi si chvalili, drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata,prosim, potrebujem poradit. Peciem svoju 5 torticku,je to pre kolegu a on ma poziadavku, aby torta mala dva kremy. Jeden z nich musi byt parizsky a druhy nejaky svetly s ovocim. Myslela som, ze by som dala pribinacikovy krem s broskynami, ale neviem,ako to bude chutovo. Mam tym padom potom dat broskune aj do parizana???
Prosim, poradte. 