reklama

da sa falosny parizsky vyslahat skor ako na druhy den?poradte:-((


reklama

ahojte dievcence,,neviete mi nahodou niektora poradit-mam uvareny falosny parizsky krem a potrebovala by som ho dneska aj dat na tortu,viem ze by mal byt do druheho dna v chladnicke,nemohla by som ho supnut na chvilu do mraznicky? Smútok viem ze sa to tu niekde preberalo len to nejako nemozem najst Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Aaano kľudne môžeš,ale najprv si ho nechaj ochladiť napr.v drese v studenej vode a potom na nejakých 30-40min.ho šupni do mraziaka.Ano mám túto radu odtiaľto a zatiľ nesklamala,,,ale aj ked je v mrazáku tak ho chodím premiešavať...Nič sa tomu nestane,,je to super pomoc tak narýchlo... Áno Áno Áno

zdenca,ja nikdy necakam do dalsieho dna, mne sa to lepsie slaha po vychladnuti,ked ma krem s maslom rovnaku teplotu-a zatial to bolo stale ok Úsmev

falošný parížsky je s maslom a to môžeš zašlahať po vychladnutí hned,len pravá parížska šľahačka musí dobre vychladnúť aby sa dala vyšľahať ako šľahačka

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama