da sa falosny parizsky vyslahat skor ako na druhy den?poradte:-((
Pozrite si aj
reklama
reklama
Aaano kľudne môžeš,ale najprv si ho nechaj ochladiť napr.v drese v studenej vode a potom na nejakých 30-40min.ho šupni do mraziaka.Ano mám túto radu odtiaľto a zatiľ nesklamala,,,ale aj ked je v mrazáku tak ho chodím premiešavať...Nič sa tomu nestane,,je to super pomoc tak narýchlo...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Supeer velmi si mi pomohla,uz aj idem nato,,,dakujeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zdenca,ja nikdy necakam do dalsieho dna, mne sa to lepsie slaha po vychladnuti,ked ma krem s maslom rovnaku teplotu-a zatial to bolo stale ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
falošný parížsky je s maslom a to môžeš zašlahať po vychladnutí hned,len pravá parížska šľahačka musí dobre vychladnúť aby sa dala vyšľahať ako šľahačka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
ahojte dievcence,,neviete mi nahodou niektora poradit-mam uvareny falosny parizsky krem a potrebovala by som ho dneska aj dat na tortu,viem ze by mal byt do druheho dna v chladnicke,nemohla by som ho supnut na chvilu do mraznicky?
viem ze sa to tu niekde preberalo len to nejako nemozem najst
