reklama

visnovy frutafil


reklama

Ahojte babulky,potrebujem poradit,idem robit torticku a do nej cokoladovy krem,krem som uvarila s cokoladoveho pudingu a po vychladnutí idem primiesat este maslo,chcem sa spytat mozem dat do takejto plnky vysnovy frutafil alebo bude lepsie potrie platy frutafilom a nato plnku ? dakujemBozkávam Bozkávam Bozkávam Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj, no ja by som to do krému nemiešala, urobila by som po obvode torty mantinel z krému a dala by som frutafil.Toľko môj názor. Zdenka

A ten čokoládový krém děláš jen z čokoládového pudingu a másla? To je přece málo. Musí tam přijít ještě čokoláda, nebo aspoň kakao!

dievcence...a co je to frutafil???..a co cokohmota?..to je nieco ako marcipan alebo ako to mam chapat?..dik babulky Bozkávam

Ahoj, frutafil je ovocné želé obsahuje, alebo malo by 70 percent ovocia a višňový je super, používa sa ako luxusný džem do toriet.Čokohmota je čokoláda + pšeničný, alebo kukuričný sirup/z obchodu so zdravou výživou/.Používa sa ako marcipán, na ozdoby a pod.Urobíš ju zohriatim 20 dkg čokolády /čím viac kakaa obsahuje,tým lepšie/ a 4 pol.lyžice pšeničného, alebo kukuričného sirupu,dobre premiešať, až sa urobí "guľa",zabaliť do fólie,nechať oddýchnuť aj do druhého dňa,no a potom sa už dá použiť.Bude veľmi tuhá,ale dá sa na cca.5 sek.do mikrovlnky, alebo zohriať v dlani a môžeš tvoriť, trebárs ruže...Zdenka

lia51, Ne, 27. 06. 2010 - 20:47

kludne mozes Frutafil zamiesat do kremuTortamy ho takto pouzivameÁno je z neho vynikajuca plnka,ktoru si casto zakaznici prajuKvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama