reklama

Varna

Tamik , 14. 09. 2009 - 17:12

reklama

Prosím porašte.Chcem vyskúšať varnu.Doteraz som robila salkový marcipán.Skúšala som aj K2,ale tá mi nechutí.Idem robiť tortu na svadbu a chcem to pekne biele.Salkový som robila aj z belobou,ale to sa mi vôbec nepáčilo.Akej farby je varna keď je hotová,alebo poraďte niečo iné.Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Varnu nebudeš mať bielu ale takú smotanovú, najbelší s domácich marcipánoch je marschmalloow s bielych cukríkov, alebo s K2, ale tá je kupovaná. Držím palceMrkám

Tamik, Po, 14. 09. 2009 - 17:40

K2 mi nechutila,máš osvedčený recept s marschmalow,ešte som ho nerobila, ďakujem za radu.

Elena B, Po, 14. 09. 2009 - 20:35

tak potom skús White Icing, ten je zo všetkých poťahoviek najlepší, marschmalow je fajn, ale na svadobnú tortu by som to neriskovala a dala by som White Icing, varnu by som určite nedávala, ja som ju skúšala a letela do koša lebo mi vôbec nechutila , Áno

Ja robim potahy s MMf a zatial sa mi daria.Su pekne biele a hmota je aj dostatocne pruzna.Recept najdes na tejto stranke.Ja mam osvedceny a odskusany od Bohusa.

Tamik ja si pridávam do Bohušovho receptu trochu Cery, alebo kúsok dobrej bielej čokolády a dobre sa mi gúľa, ozdoby mi schnú dlho, ak chceš pozri si odo mňa Monikinu svadobnú to bola prvá torta čo som robila s MMF , ale ja nie som profesionálka, ale tá je fakt snehobielaÁno Áno

Tamik ja si pridávam do Bohušovho receptu trochu Cery, alebo kúsok dobrej bielej čokolády a dobre sa mi gúľa, ozdoby mi schnú dlho, ak chceš pozri si odo mňa Monikinu svadobnú to bola prvá torta čo som robila s MMF , ale ja nie som profesionálka, ale tá je fakt snehobielaÁno Áno , len pozor, nedávaj na poter torty pudingový krém, bude sa ti potom topiť, ak by si ho dala, daj pod MMF čokoládovú polevu, najradšej bielu Slnko

Bohus_L, Po, 14. 09. 2009 - 20:26

V recepte Cera je a pod MMF dávam pudingový krém bežne a ešte mi nikdy netiekol.
Hambím sa Hambím sa
"Piecť môže každý!"

nanya, Ut, 15. 09. 2009 - 01:31

prosím, kedy a koľko treba pridať tej cery? ... ja robím dávku zo 175 g balíčka cukríkov s troškou vody a kyseliny citrónovej.... no a samozrejme, že pridávam cukor... ale občas sa mi stane, že sa to dosť mrví... to hlavne vtedy, ked chcem dosiahnuť sýty odtieň farby... čím viac farby pridávam, tým je hmota sypkejšia... dala by to dokopy tá cera?.... ak vieš, prosím poraď... a inak tiež dávam pod MMF pudingový krém a ešte mi poťahovka nestiekla ani sa netopila.... len sa porch spotí, keď vyberiem tortu z chladničky... inak mám s MMF výborné skúsenosti... Torta Torta Torta Torta Torta Torta

daduš, Ut, 15. 09. 2009 - 13:33

Veľkosti lieskového orieška, pridávam ju hned do topenia a farbu tiež.
Ešte sa mi nestalo, aby sa s MMF niečo stalo.
Ale počula som už viac-raz, že po pridávaní farby už do hotového MMF, sa začal mrviť.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama