šťavnatý korpus
Pozrite si aj
Meggie mozes to poliat bud kavou, bezkofeinovou kavou, malinovym sirupom alebo inym, alebo ked nechcem aby to malo nejaku prichut tak polievam ze vanilkovy cukor zalejem teplou vodou a tym potom polievam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No tak to je super tip. Určite to nejako skombinujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja stále robím korpus rovnako a je vždy šťavnatý.
Postup je taký, že na 1 vajce 2 lyžice múky, 2 lyžice vody, 2 lyžice cukru a nemám problém. Čiže na 5 vajec dám 10 lyžíc múky, cukru a vody. Nechám korpus 1 deň odpočinúť a je mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kava a trochu rumu, kvoli arome, len bacha, aby si to neprehnala.. ked to zatazis dalsim poschodim, mohlo by sa Ti to spodne cesto vydut, lebo nebude dostatocne pevne a potom boky s potahovkou nevypadaju pekne! nech to ide od ruky!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, já kromě kávy nebo kapučína polévám taky třeba čokoládovým topingem nebo ho nahradím grankem v tubě, takovým tím jak je v umělé lahvičce..
a nebo vajcový koňak..
ať se daří!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja vsetky korpusy polejem rumom.a na to davam dzem..a potom plnku..a je vyborny...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež polejem korpus len rumom a potom dám džem a plnku. Ale jeden deň pečiem a až druhý plním. Korpus krásne zvláčnie do druhého dňa. Skúšala som poliať aj kompótovou šťavou, alebo čajom s rumom, ale zdalo sa mi to veľmi rozmočené, tak som ostala verná len rumu. Ide u nás na kvantá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoje šikulky a šikulkovia. mám požiadavku na čokoládový korpus. Robím ako inokedy, ale tentoraz ho mám nejaký suchý, nie je taký šťavnatý ako býval. možno je to inou čokoládou ako som používala. Prosím poraďte ako to urobiť šťavnatým. Požiadavka je len na čokoláádový krém a ten korpus. Bez ovocia.
Vopred ďakujem