reklama

sneh do trubičiek


reklama

Prosím o recept na kvalitný sneh do trubičiek z lístkového cesta. Ten ktorý robím ja ( nad parou) mi po pár hodinách začne tiecť . Neviem, asi nemám dobrý recept , poraďte mi ako na to, dakujem


reklama


reklama

veva, Po, 23. 03. 2009 - 08:21

Ahoj Marcela ja robím takto: na 1 bielok 70g kr.cukru a 1 pol.lyžicu octu.Ocot je kvoli tomu aby sneh lepšie držal.Nad parou miešaj dovtedy,kým je úplne roztopený cukor a ked do sneho lyžicou urobíš ryhu a nezlieva sa dokopy tak je uvarený.Vela štastiaÚsmev

ja na6 bielkov dam 360g kryst.cukru,1 van. cukor slahat nad parou asi 30 min.az kym sneh nie je hladky nesmie citit pod jazykom krys.cukor,takto urobeny sneh urcite nebude tiect nech sa dariSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnkoSlnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama