ruzickovy marcipan
Pozrite si aj
reklama
reklama
Zarob si 1 diel mlieka + 1 diel cukru a po troške pimiešavaj až kým Ti miesením nevznikne hmota taká, akú potrebuješ.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja by som urobila to isté čo Tonka. Môže Ti síce stuhnúť aj v chladničke, ale nebude sa Ti s ním dobre pracovať. A neplač. Držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
ahojte dievcata, robila som marcipan na ruzicky(podla receptu 6dielov cukru,6 dielov mlieka a 1 diel solamyl,kusok cery a trochu bielka) a nejako sa mi nevydaril. je strasne makky, vobec sa s nim neda robit,teraz ho mam v chladnicke ale neviem ci to pomoze. prosim vas poradte co s tym. minule som ho mala perfektny, ruzicky sa vynikajuco robili a dnes....je to do placu.