neviem ako to robia ostatné dievčatá ,ale ja želatinu nalievam po častiach/vrstvach/ nedavam to naraz lebo to nedži a želatinu použivam všeliaku ,najčastejšie extra silnu červenu alebo žltu z kauflandu alebo jednoty takže jedna vrstva a nechať zatuhnuť ,potom dalšia a nechať zatuhnuť.... neviem či som pomohla a či to tak funguje aj u ostatnych
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata neviete mi poradit ako urobit hladku zelatinu na povrchu kolaca, torty? robila som ju vcera na vrchu som mala mrazene ovocie pod tym tvaroh so slahackou zmixovany a na spodku tenku piskotu a nebolo to pekne rovne a ked som to vybrala z tortovej formy boky mi opadali ako roztopeny sneh a pritom som sla podla navodu 250 ml vody na jeden sacok zelatiny dr. oetkera...neviete kde sa mohla stat hyba? ako nanasat zelatinu na ovocie? vdaka...