stočená piškóta
Pozrite si aj
reklama
reklama
my ked robime roladu davame take iste mnozstvo cukru,muky po 2dg na vajce,len tam nejde prasok do peciva a rychlejsie sa pecie na 200C ,keby sa dal prasok tak by plat praskal pri stacani za studena,ak chces plnit dzemom tak vtedy musi byt plat taky teply aby ta nepalil nech sa ti dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
diik za radu, zasa nieco viem,lia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus pozriet aj sem http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=17&t=222
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
Dievčatá,niekde som tu čítala dobrý recept na piškótu,ktorá sa dá stočiť za studena a neláme sa.ale neviem kde poradíte! Ďakujem