reklama

Prosim o pomoc potahova hmota

naska , 28. 04. 2009 - 13:59

reklama

Prosim vas poradte mi,chcem potiahnut 3poschodovu tortu a neviem ktory falosny marcipan by bol najlepsi.chcela by som cim bielejsiu.dakujem vam

Pozrite si aj


reklama


reklama

naska ani mliečny ani salkový marcipán nie sú biele...skús fondant z bielych marschmelow cukríkov,alebo želatínovú pastu...recepty nájdeš aj tu na stránke v receptoch

ZuzkaV, Ut, 28. 04. 2009 - 14:23

Ak chceš bielu, tak najlepšie je použiť MMF, K2 alebo WI. Marcipán sa dá bieliť, ale aj tak nie úplne.

naska, Ut, 28. 04. 2009 - 16:01

Dakujem tie tvoje torty su nadherne,presne takyto marcipan by som chcela.piekla som ja dost dlho,ale davnejsie,no zo zdravotnych dovodov som musela prestat a teraz sa vydava manzelova sesternica a nema im kto taku pred nich urobit.ja to vdacne urobim.hrozne vela sa da tu od vas naucit,ste velmi zlate.a ten Wilton Beloba sa kde da zohnat.pan Stanko to ma tiez?

naska, Ut, 28. 04. 2009 - 19:54

Dakujem ti renaka.inak sme menovkyne aj ja som renka.a ty robis ten falosny marcipan 25dkg prask.cukor,25kg Cera,15dkg susene mlieko?

Áno Renka, používam tento marcipán. Je vhodný len na poťahovanie a nie na ružičky.....

naska, Št, 30. 04. 2009 - 17:57

Dakujem ti renka,ruzicky budem davat umele.dufam,ze sa mi to podari.si poklad.

Renka, rada som pomohla a držím palce, aby sa Ti tortička vydarila.Mrkám

matak2, Ut, 28. 04. 2009 - 16:15

Krásne torty. Prosím ťa akým spôsobom sa robí ten akoby otlačený vzor do marcipánu? Som začiatočník...

Dada25, Ut, 28. 04. 2009 - 20:25

Ahojrenkarenka zaujíma má aký používaš marcipán na ozdoby. Tvoje torty su Tlieskam Tlieskam .

Ahoj Dada, marcipán na ružičky používam 1 diel práškový cukor, 1 diel sušené mlieko,voda (opatrne po kvapkách), olej pár kvapiek(ten až, keď je hmota spracovaná), potravinársku farbu. Dobre prepracovať a už len tvoriť. Veľmi ma teší, že Ti moje torty páčia.Bozkávam Bozkávam

daduš, Ut, 28. 04. 2009 - 23:47

môj obľúbený marcipán je 150g pr.cukor,150g sušené mlieko, 2lyžice kukuričný sirup, 2lyžice olej, voda podľa potreby asi 2 lyžice.nepodsypávam, olejujem aj pracovnú dosku. Najlepší je trochu odstáty.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama