Prekrojenie korpusu
Pozrite si aj
Ja zásadne krájam po vychladnutí!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem pekne. Peciem dnes svoju prvu tortu a akurat som vytiahla korpus z rury, tak som rozmyslala ci ho prekrojit teraz alebo az potom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pre začiatočníčky odporúčam kúpiť si pílku na korpus - fantastická vec!!! Majú to v metre.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak môžem poradit ja nechám tortu vychladnut vo forme a potom ju vyberám.Ked sa vyberie za tepla zdeformuje sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja krájam tak,že pílkovým nožíkom obrežem dookola torty asi 2 cm,a potom niťou prekrojím,A je to dobré
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zas tak ze korpus peciem zasadne den vopred/aj dva/a potom sa kraja jedna radosť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vierka ja som to urobila presne tak isto, troska som si ho nakrojila dookola a potom nitou a bolo to super. Torta sice na prvy raz vyzorovo nic moc, ale chutovo bola fantasticka. Uz po nej nie je ani stopy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
adika a ako potom ten korpus skladujes ked si ho upecies dopredu? v sacku? alebo v utierke?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Chcem sa opytat ci prekrojit korpus teply alebo az po vychladnuti?