reklama

Pravy mandlovy marcipan - vyroba


reklama

vieme mi poradit s vyrobou praveho mandloveho marcipanu? chcela by som to skusit, nasla som tu recept, len pise sa tam ze treba pomliet na makovom mlynceku. nestacia len zomlete? lebo makovy mlyncek nemam.a este ak si ho niekto vyraba, da sa s tym dobre potiahnut, lebo ziadna z prisad mi nepride elasticka, jedine ze by to to bielko sposobilo. vopred dakujem Kvietok Kvietok Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

My sme taky marcipan v cukrarni vyrabali na trecom stroji, to znamena mandle s cukrom sa prepustali medzi tromi kamennymi valcami.Takto sa hmota uplne roztrela a bola hladka ako mliecny marcipan.Ja som to doma neskusala urobit ale zomliet mandle na makovom mlynceku sa mi zda velmi dobry napadKvietok

evikum, Ne, 30. 05. 2010 - 13:16

Zomlieť určite nestačí, bude to príliš hrubé. Ja dám pomleté mandle ešte posekať do sekáča na orechy a aj tak je to ešte hrubé (asi má ten sekáč malý výkon, či čoChichocem sa ), na poťahovanie takýto domáci nepoužívam. (Tiež nemám makový mlynček.)

zlatat, Ne, 30. 05. 2010 - 14:06

Ja som pomleté mandle s cukrom rozmixovala normálne v mixéri, ale aj tak sa mi s ním dosť zle pracovalo, nebolo to až také veľmi jemné, tak som ho prestala používať.

ja si vyrábam pravý marcipán doma som sním spokojná aj sa mi dobre s ním pracuje včera som písala recept do príspevku TORTA PRE ZAČIATOČNIKOV prečítaj si moj príspevokKvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama