potahovanie jednotky
Pozrite si aj
Ja som po 1.krát robila kocku a tá kocka bola celkom v pohode! No nie 100%ná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
korelka, skus si urobit na skusku nejaku mini torticku hranatu a vyskusaj ako sa ti budu potahovat hrany, aby si potom nemala stres. ja som prvu potahovala gulatu s doma urobenym marcipanom. bolo to super lahke, tak ma to navnadilo na dalsiu a to bol kvet a to ti mozem povedat, ze ma to riadne vyfackalo . same zahyby, ja som mala malo vyvalkanej hmoty, to mi nesiahalo na boky, trhalo sa mi to, lebo to bolo moc natenucko vyvalkane, no hroza. ale vynasla som sa, boky som zakamuflovala stuhou. teraz uz mam pokupene rozne pomocky, ktorymi by som uz teraz vedela vyrobit prekrytie bokov, ale vtedy som nemala nic. ale clovek sa stale uci na svojich chybach. tak ti zelam, aby sa ti darilo. pa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som na tvojom mieste skúsila na nečisto potihanuť napríklad len formu napríkla štvorcovú alebo oblžnikovú máš to bez odpadu a môžeš skúšať zas a znova Veľ zdaru prajem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús ako radí nanaa, môžeš krabičku z liekov, konzervu a neviem ešte aké iné tvary malom - malý kúsok poťahovky a rôzne tvary - vyskúšaš si techniku, a ak robíš s čistým, môžeš aj poťahovku znovu použiť. Jasné, že menšie tvary sa robia trochu tažšie, hlavne tam, kde sú vnútorné oblúky,napr. podkova, ale pri vonkajších alebo kruh - tam je to jedno.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam dievcata, vyskusam, ale asi radsej zostanem len pri okruhlej a s hranatou sa nejako potrapim a potom uvidime do coho sa pustim nabuduce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte! viem, ze stale dokola sa tu omielaju otazky na obalovanie tort... ja som to este v zivote nerobila, ale na bud. tyzden sa chystam robit hned 2 taketo torty - jednu obdlznikovu a na 1. narodeniny, len sa neviem rozhodnut - uz som kdesi citala, ze ak zacinam s potahovanim, tak najlepsie na okruhlej torte, ale je zlozite potahovat napr. jednotku? alebo mam radsej na zaciatok zostat pri kruhu??? dakujem