reklama

koľko hmoty na srdce a okrúhlu

Ingus , 19. 01. 2010 - 15:39

reklama

Ahojte. Som tu prvý krát a potrebujem poradiť. Koľko asi potrebujem modelovacej hmoty na srdce a okrúhlu tortu Pomôžete?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Bejč, Ut, 19. 01. 2010 - 16:01

Ahoj, ja som spotrebovala presne 1kg RDi na svadobné dvojsrdce... aj s ružami

Ingus, Ut, 19. 01. 2010 - 16:05

Takže v pohode mi budú stačiť 2kg? Dcéra bude mať 18. Dúfam, že to nezbabrem. V ba majú len 7kg balenia a to mi je vela.

Bejč, Ut, 19. 01. 2010 - 17:01

A to v BA nie je nikde niečo ako malý stánok... Ja kupujem v RV ale je tam o dosť drahše ako keby som si mala kúpiť v Zeelandii... ale aj ja som si myslela že mi bude veľa 5kg vedro a bolo by sa zišlo...
Želám veľa nápadov na tortičku.... a super oslavu

Ingus, Ut, 19. 01. 2010 - 18:16

Ďakujem. Nie som z Ba som z TO len tu robím. Našla som na nete internetový obchod a majú tam 500g balenia to mi vyhovuje. Dík za radu a dúfam, že to nejak zvládnem. Doma som v aranžovaní kvetov, ale aj torty ma lákajú. Aj tebe želám veľa šťastia.

ako sa dá zmenšiť obrázok z 1 850kb tak aby malo velkosť pod 200kb. dopredu vám dakujem lebo ked má obrázok vela kb tak ho nemozem pridat . dakujem

edina, Ut, 19. 01. 2010 - 19:57

otvor obrázok v programe "skicar" a klikni na "zmeniť veľkosť" a tam si zmeň pixely na 400x600,ak bude stále veľa kb,tak uberajKvietok Kvietok Kvietok

Lyduna, Ut, 19. 01. 2010 - 19:19

Ingus mas to jednoduchsie ked si objednas z Pecenie hrou mas to za 3 dni doma alebo mas aj v Nitre na trznici z TO to nemas az tak daleko a tie 2 kg ti stacia

jarus1, St, 20. 01. 2010 - 12:40

Ahojte...potrebujem radu...rada by som upiekla orechovú tortu a ozdobila ju tými poťahovanými cukríkmi....je vôbec táto kombinácia možná? ak áno, poradíte mi dobrý recept na orechovú tortu?
dakujem, som úplný začiatočník

dica, St, 20. 01. 2010 - 12:55

Ahoj Jarus, ja robim uz roky orechovu tortu takto: 8 bielkov sneh, pridat 20dkg kryst. cukru, potom 8 žltkov, 20dkg polohr. muky, 10dkg orechov, 1 pol. lyžica kakaa a 1 kypr. prašok do pečiva. Je to na formu velkosti priemer 30 cm a potom ho prekrojim, alebo upeciem dvakrat po 4 vajcia. AdrianaÚsmev Chichocem sa Veľký úsmev

jarus1, St, 20. 01. 2010 - 13:45

Adriana dakujem..vyskúšam teda tvoj receptík...a plnka? akú robíš plnku? a nou potieraš aj boky aj vrch? a potom môžem normálne poťahovať?

dica, St, 20. 01. 2010 - 18:41

Jarus ja robim pudingovu plnku: Puding: 1/2 litra mlieka, 1 vanilk. cukror, 20dkg kryst. cukru a 2 zlate klasy necham vychladit a pomaly mixerom vymiesam s 2 maslami (2x250g) dosladim podla svojej chuti. Ak chces čokoladovy krem namiesto klasov dam čokoladovy puding alebo kakao. Naplnim, celu ju obtriem kremom, zatazim, dam do chladnicky dobre stuhnut a potom obtahujem. Ak obtahujes na bielo obtieram bielou plnkou aby nepresvitala tmava plnka. Vzdy obtahuj dobre stuhnutu tortu najlepsie je vecer ju naplnit a rano obtahovat.Dufam ze so ti trochu pomohla,Úsmev Veľký úsmev Adriana

jarus1, Št, 21. 01. 2010 - 19:09

Adriana, jasné, že si mi pomohla....dám vedieť čo sa mojim ľavým rukám podarilo...dakujem ti

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama