pomoooooooooc
Pozrite si aj
Práve v predchádzajúcej téme je písané o tejto problematike. Treba pridať práškový cukor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale ja uz som ho tam tolko pridala, ze povodnemu receptu sa to vobec nepodoba
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu na prasiatko.Dá sa vytvoriť prasiatko i z inej ,,formy,, ako rolády...???...ďakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Da ja som začiatočnik a robila som zo 6 platov papulka bola roladka.Najprv som natrela platy a dala ich stuhnut a potom som sa zahrala na socharku a tvarovala a tvarovala... .Tiež som sa bala ze ak sa rozkroji tak to nebude ono.Mala uspech,tak pokračujem v pečeni a tebe želam veľa štastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som prasiatko vyrezávala. Naskládala som si cesto, plnka, cesto, plnka...... a po zatuhnutí som to orezávala do želaného tvaru. Nakoniec som to dotvarovala punčovinou, potiahla a hotovo. Držím palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...magnetika.. presne toto som mala dnes rano ,pridala som praskovy cukor,aj trosku suseneho mlieka..podarilo sa mi..trosku hrubsie vyvalkat nie moc..bola by to skoda vyhodit ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hmmm, tak vyskusam... Dík za postreh Soni a želám dobrú chut k vydarenej tortičke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoznacne treba viac cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jedine cukor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja neviem,ale mne sa zda,ze do mliecneho marcipanu ide vzdy raz tak viac cukru ako suseneho mlieka. Ja mam recept na 125g mlieka a 250g cukru,dve lyzice vody,2 lyz.glukozy,ale ja davam med a farba a je to! Ono ti to pojde tazko spracovat,ale musis dlho miesit.Na ruzicky a postavicky je to akurat!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčence, a vidím že aj chlapi sa nehambia povedať že ích baví pečenie. Napíše mi niekto presný postup na marcipán ktorý sa dá použiť na torty a aj na formovanie postavičiek? Alebo sa robia v dvoch formách? Ja som už tiež toho niečo napiekla, ale keďže kedysi nebolo tak dostať farbivá ako dnes tak som to všetko poťahovala čokoládou a ozdoby som si väčšinou kúpila. Ale chcem sa naučiť aj tento postup, veď nemôžete stále piesť dokola to isté, aj keď je to dobré, chce to trošku aj niečoho novéhe. Tak poradí niekto?? Díky moc.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte!Ja si robím sama marcipán aj na poťahovanie tort aj na figúrky.Tu je recept na figúrky:kolko lyžíc sušeného mlieka toľko lyžíc práškového cukru a troška vody a to dobre vypracovať,ale pozor rýchlo stvrdne.Oplatí sa len malé množstvo robit.No a na poťahovanie tort používam:8 lyžíc sušeného mlieka,12 lyžíc práškového cukru,2lyžice cery,2 lyžice medu a málilinko vody.Vela šťastia
!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá prosííííím o pomoc... Robila som "marcipán" /400 g susene polotucne mlieko, 400 g cukor, 4 čl oleja, 2 čl medu, solamyl/ Pracujem sa s nim dobre /na potahovanie ho dufam pouzijem/ale nedaju sa mi z neho robil figurky. Ked urobím kvietok, normalne mi "zvadne" pred ocami.... Hmota na kvietku nedrži tvar. Kde som urobila chybu ????
Da sa este zachranit alebo ho mam vyhodit a urobit nový ??? Poradte mi prosim verziu vhodnu na potahovanie aj na figurky, prosííím
