Parížsky krém
Pozrite si aj
ja robim falosny parizsky krem a davam to aj pod potahovku a nikdy sa nic este nestalo je to dobre a nikto sa ani nestazoval tak skus aj ty a uvidi a ked sa bojis tak potri tortu maslo s cukrom vyslahane a bude a mas to vyriesene
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja v pohode nič sa nestane
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja davam pod potahovku falosny parizsky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som robila pivovy pohar s falosnym parizskym a davala som ho aj pod K2.... a uplne v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
falosny parizsky moze ist pod potahovku lebo tam je aj maslo, pravy parizsky nie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
malichová-ja dávam parížsky pravý pod poťahovku bežne anič sa nestane.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a so zivocisnou slahackou len?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uz som citala tvoju odpoved ze zivocisna v inej teme. no musim to skusit ked som vsade citala ze sa to neda bala som sa. skusim ked budem robit nieco pre nas
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vôbec sa nemusíš báť aj pre druhých,ja tak robím už rok a vždy bolo a je všetko v pohode.
a chcem ťa ešte poprosiť keď to nemáš vyskušané a len si to niekde čítala ,neodpisuj prosím dievčatám,ktore v tom nemaju jasno lebo potom sa tu zakladaju stále dookola tie iste temy-tento týždeň už asi 6x len o parížskom kreme. Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pandacom už tretí raz píšem,že áááno,neboj sa ja tak bežne robím-len šľahačka + čokoláda(bez stužovača) a je to super.
veľmi dobrá čokoláda je z lidla tá 52% dobre po nej stuhne tá plnka.Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňa zaujíma koľko tém ešte pandacom otvorí kým si bude istá touto otázkou. Lebo čítať to isté dokola ma už začína otravovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak nečítaj, čo je na tom, že sa potrebuje uistiť v tom aby nespravila chybu? to čo ťa otravuje jednoducho preskoč, nikdo ťa to nenúti čitať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ale otvoriť tri skoro rovnaké témy za sebou už je podľa mňa od veci. Ja to čítam preto, aby som sa niečo nové naučila, ale trikrát za sebou?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Alinka 871, ak ta otravuje citat nieco stale dokola, tak to jednoducho necitaj. Kazdy tu ma moznost sa nieco spytat a nikto sa ta nemusi pytat, ci to teba zaujima, alebo nie. Kazdy komentar ma predsa svoj nazov , ak tam je nieco co ta nezaujima tak to jednoducho preskoc, tak, ako aj my ostatni.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alinka871 Keby si chcela vedieť preto som sa pítala toľko krát, lebo jeden mi napísal to, druhý to... A presne ako to písala simča, že keď ťa téma nezaujíma tak nečítaj!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lenže to je ako so spústou iných vecí, jedni tvrdia, že sa to dá a iní že nie. Myslím si, že nie som jediná ktorá to tak cíti, ale iní to sem proste asi nenapíšu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nestačím sa čudovať,na čom všetkom sa dokážete chytiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Máš pravdu, ja som to považovala len za výmenu názorov, ale každý to môže chápať inak, a to potom môže byť problém. Takže sa zaiteresovaným ospravedlňujem a nabudúce nebudem zapĺňať stránku zbytočnosťami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dostala som viac rozličných odpovedí na to či parížsky krém, alebo falošný parížsky krém môže ísť pod K2. Niekto mi písal, že nie, niekto že áno teraz neviem či môžem dať pod K2 alebo nie.