Obdĺžniková torta - potiahnutie
Pozrite si aj
Poťahuj v kuse a s hrubšou hmotou,je to rýchlejšie a potom aj krajšie.Nech sa Ti darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neboj sa vydari sa ti to potiahnut v kuse.Nemusis mat taky respekt pred tou potahovkou.Ide to dobre.Drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
okrúhlu som už robila, ale na jednom mieste sa mi trochu zvlnila... zamaskovala som to podbradníkom... dúfam, že obdĺžnikovú sa mi podarí urobiť aspoň tak. jedno zvlnenie sa dá zamaskovať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá,vám sa všetko zdá tajé jednoduché,až vám v kútiku duše závidímja som včera prvýkrát poťahovala a nie som veľmi spokojná .urobila som viac chýb,ale čo už.zajtra možno pošlem fotku-ak tento malý neúspech rozdýcham.prajem pekný víkend a nech sa všetkým darí tak,ako si to prajú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiez robim s K2 som s nou spokojna len ma tu chybu ze nieje taka natahovacia takze ten zahyb sa tam urobi ...proste to nenatiahne....do predu rozmyslam kde by mal byt aby sa dal zakryt.vzdy to riesim nejakym prehodom alebo ruzickamy.chcem vyskusat royal decor icing ale bojim sa aky bude
tak mozno niekedy naberiem odvahu
vsetko chce prax vela stastia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo to urob ako ja pri tejto som zahladila iba boky a rohy som nechala volne....ako obrus.tam sa ti nic nezvlni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobre sa robí torta v kuse ked ju máte na nejakom stojane vo vzduchu vtedy sa tá poťahovka dá pekne tvarovať,teda ked vám ten poťah visí až dole
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá, zakrývala som a zakrývala. nakoniec z toho vzišiel celkom pekný výsledok.
zajtra hodím foto.
ďakujem ešte raz všetkým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu pri poťahovaní obdĺžnikovej torty. Je to lepšie robiť v celku alebo najprv boky a potom vrch? Bojím sa, že sa mi to zvlní, keď to budem robiť vkuse. Pozerala som aj postupy na Dortomanii, tam som mala pocit, že aj keď sa zvlní, stačí, keď je marcipán (u mňa K2) hrubší, ľahšie sa to vyrovná, lebo je čo naťahovať. Je to pravda? Ďakujem.