reklama

MMF potah na tortu


reklama

Ahojte!Musim povedat ze tato webka je uzasna!Objavila som ju nahodou pretoze chcem spravit tortu mojemu syncekovi, bude mat na buduci tyzden 1 rok.tak tu uz tyzden studujem recepty a vsetko okolo. Chcem sa pokusit spravit MMF a marcipan moje otazocky na vas:
Ako dlho dopredu si mozem tu MMF hmotu pripravit? A co marcipan? Z coho sa lahsie potahuje a robia ozdoby? Kedze maly vyzdaduje starostlivost ako hrom mozem vsetko robit iba ked spinka :) tak preto sa pytam. dakujem krasne za rady!

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj Tinusik ja som tiež začala piecť tortičky na 1.narodeniny môjho syna 8/09,
MMF si môžeš urobiť dopredu aj 2 týždne-ved su to cukríky + cukor,aj marcipán zo sušeného mlieka-ale ten by som držala v chladničke lebo ked sa už mlieko zmieša s vodou-je lepšie ho mať v chlade.
Mne osobne sa lepšie robí z MMF aj nám viac chutí-lebo je kyselkavá(cukríková)chuť.
Tak nech sa ti darí.Monika M.Slnko

Dakujem Monika.Nasla som tu, ze ten Bohusov MMF je dobry, robis podla jeho receptu? Nemas problem s MMF ze by sa ti ta hmota pretrhla ked to potom davas na tortu?

no zo začiatku ked som sa učila ,tak aj áno ,ale už som vychytala muchy a veľa sa z tejto stránky naučila.musíš použiť považský cukor(modrý sáček)ten je úplne jemný a hmota je potom pekná ako plastelína,treba dať ceru bude plastickejšia-a ja už ani nepodsypávam solamilom ale potriem si podložku cerou a zapracujem do hmoty-aj vaľkám na cere.
no a musíš mať poťah dostatočne hrubý 3-4mm potom je to ok.Monika M.Slnko

chcela som sa spytat,ked sa da do chladnicky torta potiahnuta s hmotou ci sa neorosi,chystam sa robit tortu na svadbu tak by som ju nechcela pokazit.dakujem za radu!!!ktora hmota je najlepsia?dakujem!!!! Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama