marcipán
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja castejsie robim tento, 20dkg susene mlieko,25dkg cukor praskovy,25dkg cery,spracujem vygulam na praskovom cukre alebo medzi igelitmy...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a tu ceru rozpustite alebo ju pridavate len zmaknutu...mozno velmi hlupa otazka a le este som nerobila marcipan a bojim sa toho....dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ak nie kupeny co radia baby na stranke mne najlepsie vyhovuje mmf,uzasny plasticky a na chut salkovy,aurat ho treba potom pouzit do tyzdna ak neminies a tak..mmf moze ostat dlho a nic sa mu nestane
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dominika skus pridat kukuričny sirup recept najdeš v diskusnej teme KUKURICNY SIRUP +MMF
NECH SA DARI A NEPRIPALI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte dievčatá.Ďakujem za radu na plnku. Chcem sa ešte spý
tať aký marcipán používate na poťahovanie torty, ja ho robím z práškového cukru, sušeného mlieka, medu a oleja ale nie vždy je dobrý. Ďakujem.