reklama

marcipán


reklama

Ahojte dievčatá.Ďakujem za radu na plnku. Chcem sa ešte spýTorta Torta Torta Torta Torta Torta Torta Torta tať aký marcipán používate na poťahovanie torty, ja ho robím z práškového cukru, sušeného mlieka, medu a oleja ale nie vždy je dobrý. Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, So, 10. 04. 2010 - 06:16

Ja castejsie robim tento, 20dkg susene mlieko,25dkg cukor praskovy,25dkg cery,spracujem vygulam na praskovom cukre alebo medzi igelitmy...

Adka_lc, Ne, 11. 04. 2010 - 20:51

a tu ceru rozpustite alebo ju pridavate len zmaknutu...mozno velmi hlupa otazka a le este som nerobila marcipan a bojim sa toho....dakujem

Sausen, So, 10. 04. 2010 - 09:47

no ak nie kupeny co radia baby na stranke mne najlepsie vyhovuje mmf,uzasny plasticky a na chut salkovy,aurat ho treba potom pouzit do tyzdna ak neminies a tak..mmf moze ostat dlho a nic sa mu nestaneÁno

dominika skus pridat kukuričny sirup recept najdeš v diskusnej teme KUKURICNY SIRUP +MMF Slnko Slnko Slnko Slnko Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok Torta Torta Torta Torta NECH SA DARI A NEPRIPALI

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama