marcipan
Pozrite si aj
reklama
reklama
Premiesiť, rozvaľkať a potiahnuť tortu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
musíš ju rukami prepracovať a potom vyvaľkať na potrebnú veľkosť a preniesť na tortu,hrúbka by mala byť okolo 3mm,veľkosť aby presahovala boky torty a pri valkaní treba podsypávať maizenou aby sa nelepilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A&feature=related Lubeno,třeba ti video pomůže Já vyvyluji mezi dvěma igelity a pak překlopím na dort.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
prosim potrebujem radu ... dnes robim svoju prvu tortu ..kupila som si marcipan ale neviem co s nim .... torta este tuhne v chladnicke ..tak za hodinku sa do toho pustim ..len prosim poradte co s tym marcipanom ... ako ho dam na tu tortu ? dakujem