krémové ružičky
Pozrite si aj
no, aj ja by som chcela recept , videla som video, kde si pani narobila ruzicky a oni potom uplne stuhli. to boli robene asi z tej polevy, co sa dava na perniky, lebo ked zdobila nimi tortu, tak ich chytala a v pohodicke ukladala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podľa Elenky B
250 g Palmarinu, 15O g pr. cukru, 3 lyžice Salka /môže byť aj Piknik/, všetko to spolu riadne vymiešame a môžete tvoriť Áno je tuhý a dobre drží tvar.
na malé ružičky používam špičku č.104, a ak chceš mať veľké ružičky tak č.127,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
supéeer určite vyskúšam
ešte mať tak špičku104 a 127
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ruzicky z kremu sa dobre rbia z tohod,ako pise fani,alebo slahany bielkovy krem s maslom.Z podingoveho kremu sa sice daju urobit,ale nedrzia.Tie,o ktorych pise tina,su z Meringue powderu.Z polevy na perniky sa urcite nebudu dat robit.oddes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Doddy, aký je ten šľahaný krém s maslom? Ten čo sa šľahá nad parou? Nie je to veľmi mäkké?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to ten krem,ako pise vikica.Ja robim len z toho.doddes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robievam ruzicky z normalneho bielkoveho kremu:4bielka vyslaham z 220gr kr.cukru nad parou,ked zhustne dam dole ,este slaham 5min.pridam 330gr makkeho masla,potrosicku dobre vyslaham.moze sa aj dofarbit a zdobit.ja tiez pouzivam spicku 104.a daju sa ja zo slahacky robit ruzicki.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak sa mi neminie všetok krém, ktorý píše fani, tak ako je ho možneé skladovať? Ako dlho vydrží? Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojky
prosím o radu ja plním torty klasickym krémom zlaty klas+palmarín,ale videla som ako sa robia s krému aj ružičky a veľmi sa mi o páčilo neviete s akého kŕemu sa to robí?prosím recept