reklama

zvyšný krém

Tamik , 17. 02. 2010 - 15:44

reklama

Prosím,čo robíte zo zvyškom krému.Dá sa dať do mrazničky a použiť znova, napr. o týždeň, alebo dva? Lebo akosi mi ho stále dosť ostane.Ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

hej,ale pouzivam ho len na potretie krajov torty,pod potahovku,ak mi chyba

Judit, St, 17. 02. 2010 - 17:09

Aj ja davam zvysky do mrazaka a potom, ked dostaneme chut na kolac vytiahnem, rychlo upeciem piskotu, potriem a mlsame Vyplazený jazyk

Vierau, St, 17. 02. 2010 - 17:13

No a nesekne sa? Jedna vyučená cukrárka mi tvrdila, že v mrazničke sa určite sekne

lia51, St, 17. 02. 2010 - 19:22

a druha ti radi:nesekne sa ,ked si ho das z mraznicky do chladnicky,aby postupne prisiel na normalnu teplotu chladnicky,a potom postupovat tak ako by bol iba v chladnicke,kazdy studeny krem sa sekne ked ho zacnes miesat,treba ho trocha potom nahriat Áno ked vytiahnes z chladu aj tortu,nieje dobre ju hned krajatSlnko

salenka, St, 17. 02. 2010 - 17:29

podla toho aky ja robim nad parou vajickovy alebo v mikrovlnke a ten je tiez s vajickami a v mraznicke vydrzi v pohode este sa mi nesekol a robim to dost casto ked mam väcsiu objednavkuÚsmev Úsmev Úsmev

Judit, St, 17. 02. 2010 - 18:44

Ja robievam pudingovo-maslovy a vzdy je v pohode. Aj zakusky davame do mrazaka.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama