zvyšný krém
Pozrite si aj
obcas dame aj my do mraznicky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hej,ale pouzivam ho len na potretie krajov torty,pod potahovku,ak mi chyba
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja davam zvysky do mrazaka a potom, ked dostaneme chut na kolac vytiahnem, rychlo upeciem piskotu, potriem a mlsame
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No a nesekne sa? Jedna vyučená cukrárka mi tvrdila, že v mrazničke sa určite sekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a druha ti radi:nesekne sa ,ked si ho das z mraznicky do chladnicky,aby postupne prisiel na normalnu teplotu chladnicky,a potom postupovat tak ako by bol iba v chladnicke,kazdy studeny krem sa sekne ked ho zacnes miesat,treba ho trocha potom nahriat ked vytiahnes z chladu aj tortu,nieje dobre ju hned krajat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla toho aky ja robim nad parou vajickovy alebo v mikrovlnke a ten je tiez s vajickami a v mraznicke vydrzi v pohode este sa mi nesekol a robim to dost casto ked mam väcsiu objednavku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robievam pudingovo-maslovy a vzdy je v pohode. Aj zakusky davame do mrazaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím,čo robíte zo zvyškom krému.Dá sa dať do mrazničky a použiť znova, napr. o týždeň, alebo dva? Lebo akosi mi ho stále dosť ostane.Ďakujem.