kolko milimetrov...
Pozrite si aj
Ja robím MMF a vyvaľkám asi na 5mm.Myslím si že všetky hmoty treba vyvaľkať najmenej na tých 5mm.Keď je veľmi tenká trhá sa a pod poťahovkou vidno všetky hrbolčeky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som valkal marcipan na 2-3 mm na svadobnej torte a nic nenbolo vidiet...5mm je maximum podla mna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jakub, veľa záleží od toho akú tortu poťahuješ. Ak poťahuješ atyp tak 5mm je minimum.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja z vlastnej skúsenosti vaľkám radšej na hrubšie čiže na tých 5 mm minimálne, pretože ak máš nejaké nezrovnalosti, tak sa ti trošku vyhladia a nemáš napríklad na ritke alebo prsiach "celulitídu". Takže optimum myslím u všetkých hmôt je 5 mm. Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiez radsej na 4mm...niekedy sa podari hrubsi,niekedy tensie..ale mate vsetci pravdu,ze s hrubsou hmotou sa da pekne pohrat a vyhladit ju ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem krasne za rady
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj sikulky a sikulkovia

mozte mi poradit ktoru hmotu na aku hrubku treba vyvalkat? dakujem