reklama

karamelova plnka-korpus


reklama

baby tu ste niekde pisali recept na dobry orechovy korpus a karamelovy krem nemožem ho najs

Pozrite si aj


reklama


reklama

hrdzka, So, 15. 05. 2010 - 13:14

karamelovy krem je 150g cukru,1 šlahačková smotana.cukor nechame skaramelizovat a potom tam dáme tu šlahačku.velmi to stvrdne ale neboj ak to budeš miešat min 15 minut na miernom ohni sa to krasne vsetko roztopí.Nechame odstát tak na 3-4hod a potom to vyšlahame.Zvlášť si vyšlaháme 200g masla a postupne tam pridavme tu karamelovú zmes.Je to fakt mnam mnam skús uvidíšÁno Áno Áno korpus orechovy neviem..Chichocem sa

Alena R, So, 15. 05. 2010 - 13:40

na jedno vajce 40g polohrubej múky, 40g kryštal.cukor,1PL oleja a keď chceš orechový, tak ubereš múky a posypeš orechami, ale neprekroč váhu tých 40g. Nedávam žiadny prášok do pečiva, pekne narastie a je rovný. Každý korpus si pečiem samostatne.Kvietok Slnko Kvietok

daduš, So, 15. 05. 2010 - 19:32

tortovu formu mastíš? Ja som dosial na dno davala papier na pecenie a boky som vobec nemastila, teraz som pouzila carlex spray. Je fajn, ale boky som mala tym padom oddelene od bokov a nie tak rovné ako ked nemastím.

Alena R, So, 15. 05. 2010 - 20:08

na dno formy dám papier a boky nemastím,pekne sa vytiahnu a ostanú hore aj po vychladnutí a sú rovné korpusy, lebo ja nepoužívam ten prdopeč. Môžu ho spokojne jesť aj malé deti.Kvietok Slnko Kvietok

Ja robím karamelový krém tak, že si upálim cukor na karamel, zalejem mliekom a vmiešam karamelový puding rozhabarkovaný v troche mlieka. Po vychladnutí vyšlahám s maslom. Je výborný Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama