K2 (zase) prosím súrne
Pozrite si aj
Ahoj Martuška ja som s K2 robila len raz a valkala som ho na pr.cukri,ale nebola som moc spokojná,síce sa s ním robilo dobre,ale po vytiahnutí z chladničky sa rosil a nedržal tvar (mašla sa mi celá zcapla).Najradšej robím s falošným marcipánom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Martuška ja vaľkám medzi igelitmi a podsypávam solamylom. Na tortu ju prenášam na igelite, inak sa mi trhá. Aj ja sa s K2 dosť trápim ale všetkým chutí, tak sa snažím nájsť nejaké grify.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
martuska, ja vaľkám bez igelitov, priamo na linke a podsypávam hojne maizenou. Trhá sa len keď je príliš na tenko vyvaľkaná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Také jsem jí měla a je prostě řídká, ale po přidání močkového cukru a solamylu to šlo, ať se ti zadaří jo a vyvalovala jsem to taky na solamylu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neviem ja mám asi šťastie. Ja som začiatočníčka, robím len z K2 a pracuje sa mi s ňou veľmi dobre. Vyvaľkám si ju tak asi na tretií kráta a trhá sa naozaj len vtedy ak je pritenká. Prenášam si ju najčastejšie na rukách a niekedy na valčeku. Podľa toho na akú veľkú tortu. A podsypávam solamylom.Nie pr.cukrom! Sú to rady tu od Vás a som nesmierne rada, že ste také skvelé učiteľky a učitelia!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a od koho mas K2
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z pečenie hrou a raz som mala z Bratislavy od myslím že tá modrá záložka na pravo v odporúčaniach. Pracuje sa mi s ním veľmi dobre. Možno preto lebo som si zvykla a iné som zatiaľ nemala. Kúpila som si aj Geraldine, ale z tej som zatiaľ nič nerobila lebo jej neviem prísť na chuť. Niako mi stále nedrží tvar. Inak všetk torty čo tu mám sú poťahované K2. Vaľkám priamo na kuchynskej doske zo solamylom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem baby - tak sa mi to podarilo. Asi bol problém v škrobe - podsýpala som Gustinom predtým, teraz Solamylom a šlo to oveľa lepšie. Aj keď K2 sa nikdy nevyrovná WI, lebo K2 sa mi ešte nikdy nepodarilo tak krásne vyhladiť, ako WI. Ak to niekto zvláda, tak ho obdivujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Martuska. Aj ja mam skusenost, ze sa mi s K2 pracovalo uplne fantasticky a potom neskor zase dost zle /nedalo sa mi to vyvalkat, alebo sa to trhalo/ Neviem, ci to bolo teplotou, alebo len tym, ako to namiesal vyrobca ... Teraz v poslednej dobe sa mi dari, ak mam K2 dlhsie v kuchyni, samozrejme dobre zabalenu v igelite /nie mikrotene/ Hnietim ju, kym nie pekne tvarna, na stole s umakartovym, alebo hladkym umelym povrchom, nie na doske. No a igelity z vnutornej strany mierne potriem olejom . Robim to tak, ze si dam 1 igelit na stol, pokvapkam olejom, rozotriem a 2 nan polozim - on sa vlastne od 1 zamasti.... No a K2 ked medzi to dam, tak sa vlastne tak "vytlaca" do stran.
Ak sa spravy fald, tak nadvihnem igelit a je ..... Mne to pomohlo, ale tiez to nemam z vlastnej hlavy, ale niekto tu tak valkal tusim MMF. Nech sa ti dari!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... este som zabudla dodat, ze to robim valcekom .... nevytlacam rukami Ozi a ak sa mi igelity smykaju po stole, tak aj ten troooollliiiinku pomastim, ono sa to tak pricucne o stol ... mozno pomoze aj voda .... ale iba maaalicko!!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super, dnes to s tým olejom vyskúšam, dík
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,
voľakedy som bez problémov pracovala s K2 (vaľkala som medzi 2 igelitmi). Potom som prešla na WI. Teraz mám opäť K2 a nejak s ním vôbec nedokážem pracovať. Lepí sa a hrozne trhá. Lepí sa ako na valček, tak aj na ten igelit. Ako s ním pracujete? Zapracovávate do neho niečo? Ako vaľkáte aby sa nelepil a dal sa preniesť na tortu??? Chladnička moc nepomáha, lebo kým vyvaľkám, tak je zase mäkký....
prosím súrne o odpoveď, mockrát vďaka
marta