Hladký krém
Pozrite si aj
Danka ani nie viac masla, toho podľa receptu, Ale ak ti veľmi vychladne puding potom je ten krém hrčkavý. Ja dávam maslo do vlažného pudingu /nie teplého/. Alebo skús nad parou a keď ho budeš došľahávať daj nad paru ešte asi štvť cery a nechaj znovu vychladiť len do letna. To sú moje skúsenosti ,ale nie som profesionál pečiem pre nás už vyše 35 rokov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, mne sa zase najnovšie stáva to, že keď krém urobím je krásne hladký, žiadna hrčka . Keď ho nechám celý deň na linke, tak je stále rovnaký. No akonáhle ho dám do chladu, na druhý deň je akoby zrazený. Nechápem prečo. A je jedno aký krém robím, stane sa to vždy, ked je v chlade. Robím pol masla a pol palmarinu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To iste sa stane aj mne. Len dufam, ze to tak nevyzera aj v torte. Krem z chladnicky dam do vodneho kupela a preslaham. Potom je ako novy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je na tom dobré, že sa to dá zakamuflovať. Len horšie je, že tak isto to vyzerá aj v torte. Viem to, lebo som to videla pri susede, ktorej som robila tortu. No samozrejme, že som o tom ani nemukla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte :)Chcem vás poprosiť o radu, ako mám urobiť krém tak, aby bol jemnučký, vláčny a hladký. Keď som naposledy robila tortu, tak som ju rovnakým krémom aj natierala aj zdobila, no tie ozdoby mi veľmi nedržali
. Pomohlo by viac masla? Ďakujem 