reklama

Hladký krém


reklama

Ahojte :)Chcem vás poprosiť o radu, ako mám urobiť krém tak, aby bol jemnučký, vláčny a hladký. Keď som naposledy robila tortu, tak som ju rovnakým krémom aj natierala aj zdobila, no tie ozdoby mi veľmi nedržali Chichocem sa . Pomohlo by viac masla? Ďakujem Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

Danka ani nie viac masla, toho podľa receptu, Ale ak ti veľmi vychladne puding potom je ten krém hrčkavý. Ja dávam maslo do vlažného pudingu /nie teplého/. Alebo skús nad parou a keď ho budeš došľahávať daj nad paru ešte asi štvť cery a nechaj znovu vychladiť len do letna. To sú moje skúsenosti ,ale nie som profesionál pečiem pre nás už vyše 35 rokov.

Ahojte, mne sa zase najnovšie stáva to, že keď krém urobím je krásne hladký, žiadna hrčka . Keď ho nechám celý deň na linke, tak je stále rovnaký. No akonáhle ho dám do chladu, na druhý deň je akoby zrazený. Nechápem prečo. A je jedno aký krém robím, stane sa to vždy, ked je v chlade. Robím pol masla a pol palmarinu.

Spagi, St, 10. 12. 2008 - 14:14

To iste sa stane aj mne. Len dufam, ze to tak nevyzera aj v torte. Krem z chladnicky dam do vodneho kupela a preslaham. Potom je ako novy Chichocem sa

To je na tom dobré, že sa to dá zakamuflovať. Len horšie je, že tak isto to vyzerá aj v torte. Viem to, lebo som to videla pri susede, ktorej som robila tortu. No samozrejme, že som o tom ani nemukla.Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama