reklama

CPR


reklama

Môžete mi poskytnúť presný recept na CPR? Pomery aj postup, vďaka. Maja

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, St, 28. 04. 2010 - 13:13

niekto tu kedysi tento pojem použil - a vraj je to cera+praškový cukor

JakubTN, St, 28. 04. 2010 - 13:26

ked ja to robim odoka..tazko povedat...ale cca pomer: jedna cera, asi 70g masla a 300 g pr. cukru..mozno viac cukru neviem...ceru treba nechat zmakknut v mikrovlnke..ale pozor aby sa neroztopila...treba to kontrolovat...pridat zmakknute maslo a preosiaty cukor a slahat mixerom do biela cca 10 minut...nech sa dari...

JakubTN, St, 28. 04. 2010 - 14:52

na co??:) prevazne na zdobenie..ale ked tak uvazujem bude dobry aj pod potahovku..je to samy tuk tak sa nebude topit...mam s nou ozdobene troj-poschodove srdce svadobne...a da sa zafarbit...

kavenka, St, 28. 04. 2010 - 15:09

ja to tiez pouzivam na zdobenie,ale ja to robim takto.Zmaknutu ceru dobre vyslaham ,aby ostala biela a pridam k nej vychladnutu masu.Liter mlieka 300g cukru,4 lyzice solamylu 2 luzie hrubej muky uvarit do husta.Tato kasa postaci asi na 3 cery.Pouzivam hlavne na vyplet toriet.Ak chces pozri moj album

vikica, Po, 03. 05. 2010 - 09:18

naozaj maš veľmi pekne urobene vypletyTlieskam a krasne torty!verim že sa stym dobre zdobí a drži to tvár len som zvedava ake je to chuťovo ked je tam sama cera?Mlčím či nepokazi to celu tortu ked povedzme je plnená chutnučkím čokoladovym kremom..a neskušali ste Zela delikates čo má Bohuš v ponuke?asi bude niečo podobne cere.nemate s tym skusenosti?

TinaJ, Po, 03. 05. 2010 - 09:45

Ahoj. Zela delikates je margarín s chuťou podobnou maslu. Vôbec nie je ako cera.

vikica, Po, 03. 05. 2010 - 10:10

aha!lebo tam bolo napisane zmesový tuk na krémy,tak som pomislela že je to ako ceraÚsmev

o CPR tu písal cukrár Miroslav. Dajte si do vyhľadávača CPR a tam Vám to vyhodí. Myslím, že ju používal namiesto poťahovky.Kvietok

sona7, St, 28. 04. 2010 - 18:29

...pozrela som vo vyhladavaci cpr,no to je super, vyskusam to, kocky dakujem..Slnko

ďakujem za recepty Kvietok Zlomené srdce

katka 78, cukrárMiroslav o CPR písal, ale nie recept, preto som tu založila túto tému. Dúfam, že sa to bude hodiť aj iným Slnko

....aj ja som to kukala, chcem sa opýtať, akú hustotu, to má? je to riedke, že sa to musí roztierať alebo je to ako poťahovka???Mlčím Mlčím Mlčím

Orchidulka, zdobí sa tým a robia sa s tým výplety - z toho jednoznačne vyplýva, že je to krém Mrkám ale ked sa ním obmaže torta, tak sa dá vyhladiť do hladúčka, že torta vyzerá, ako by bola potiahnutá. Tiež ma zaujíma chuť, keď je to samá cera, ale zase na druhej strane ma to láka ...

áno, cez víkend som to skúšala, chuť to má dobrú, dobre sa s tým robí, zdobila som prsia, fotky budú čoskoro...Hambím sa Zlomené srdce Zlomené srdce

marycka, Po, 10. 05. 2010 - 21:07

aj ja som skusala.robila som s nou knihu listy na boku.dobreTlieskam

vikica, Ut, 11. 05. 2010 - 20:17

aj ja som skusila ako písala kavenka,nie je to až take zle.dobre sa s tym zdobí,vyborne drži tvár,je to sniehobiele,ale citiť tu ceruMlčím ,nabuduce pridám vanilkovu alebo mandlovu aromu aby som zabila tu chuť ceryChichocem saÚsmev .len som jednoducho zvyknutá na maslo.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama