COKOPLASTELINA POMOOOOC
Pozrite si aj
tá glukóza má určite mať hustú konzistenciu, ako med, mala som originál od wiltonu. Ten sirup, čo spomínaš, nepoznám, ale ja v pohode robievam čokoplastelínu s medom a kedže som robila aj s originálnou glukózou, ak to porovnám, tak nejaký markantný rozdiel nevidím, respektíve nijaký, agáve je dužinatá rastlina, môže sa to podobať na aloe vera... Kukuričný sirup je tiež trochu riedší ako med, aj s ním som robila, tak skús dávkovanie ako je v recepte s glukózou alebo s kuk. sirupom.Podľa tvojho popisu to asi aj chutí podobne ako kuk. sirup. Do chladničky to daj až vychladnuté, ja balím poriadne do potravinovej fólie. Na druhý deň to ale vyber z chladu s predstihom Ideálne je, ak má izbovú teplotu.A ešte ja topím čokoládu nad parou a niektoré žienky trochu nahrejú aj sirup, kým ho pridajú ja pridávam do roztopenej čokolády, ono sa to hneď začne meniť na takú ťahavú masu, tak odstavím vtedy. Na 200g 4 polievkové lyžice dávam ja.Dúfam, že som pomohla, nech sa darí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež skúšala kukuričný sirup aj med, obe hmoty sú podobné, tiež v tom nevidím rozdiel, ale zajtra s nimi idem pracovať, budem múdrejšia, určite sa ohlásim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem dievcata tak zajtra sa do toho pustim...nemam objednavku ale skusim s predstihom- pripadne z toho nieco urobim malicke muzovi na mikulasa do prace...vdaka este raz dobruuu noc aj ked niektore asi tahate do neskorej noci...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Adeluška, ja si varím glukozu sama -64g Glukopur dovážim do 100g vodou a rozvarím. Používam aj do čokoplasteliny aj do modelovacej hmoty.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte dievcata chcela som kupit psenicny sirup a neriskovat to s glukozou-mam len 10% vo flasi z nemocnice a to nevem ci moze byt taka, ci nemyslite tu hustu co sa robi glukozovy test-taky husty sirup alebo s medom no a v BIO kutiku som nasla Agavensirup-vyzera to na obrazku ako aloe vera- je to riedke asi ako riedsi med chuti to podobne trochu tak ako nedokonceny karamel, chcela by som to pouzit do cokoplasteliny tak dufam ze mi to vyjde, chcem sa opytat ked si roztopim 200g cokoladu a pridat tam kolko toho sirupu...a ked to premiesam dohromady a odstavim z platne, kedy dat zmes do chladnicky a je to hned ako hmota alebo je to riedke? ako to skLADOVAT V COM :::VDAKA VOPRED